Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο Χάρης Πορτοκαλίδης υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας

Φίλοι και φίλες

Είμαι ο Χάρης Πορτοκαλίδης και είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Σκύδρα, με την παράταξη "Μαζί για το αύριο" και επικεφαλή τον Μιχάλη Καραγιάννη και διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου! Είμαι ένας από εσάς και μ' αυτές τις δηλώσεις, ήθελα να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προθέσεις μου.


Κατεβαίνω για πρώτη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές όχι για τη δόξα και το χρήμα, αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα.

Με αυτή την επιστολή, ζητώ την συνεργασία σας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγµατα με το όνοµα τους. Αυτό είναι το κρίσιμο στοιχείο για την αποτελεσματική λειτουργία της δημοκρατίας μας.

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο έχει υπερκεράσει τα πάντα.

Οι άνθρωποι, και ειδικά οι νέοι χωρίς μέλλον αναζητούν ένα στήριγμα, μια ελπίδα. Πρέπει να δώσουμε σ΄ αυτούς τους νέους ανθρώπους ένα καινούργιο όραμα και την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν.

Πρέπει να τους καθοδηγήσουμε, να τους υποστηρίξουμε και να τους δώσουμε ώθηση να δημιουργήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Στην αυτοδιοίκηση σήμερα δεν υπάρχει δεξιά κι αριστερά. Υπάρχει πρόοδος και συντήρηση. Εμείς είμαστε με την πρόοδο, το νέο, το άφθαρτο και απέναντί μας έχουμε τη συντήρηση.

Στον κομματικό κάθε απόχρωσης, στον πιστό κάθε ιδεολογίας που νομίζει ότι το μέλλον θα έρθει από ψηλά, λέμε ξεκάθαρα «Tα δοκιμάσαμε κι αυτά, φίλε! Δώσε τη μάχη σου για την πολιτική της χώρας όπως εσύ νομίζεις. Εδώ, όμως, είναι Σκύδρα και μας χρειάζεται όλους».

Οι δημότες της Σκύδρας, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να αντισταθούμε δηλαδή στο λαϊκισμό και την ισοπεδωτική λογική της μοναδικής αλήθειας της νυν δημοτικής αρχής και φυσικά των συνεχιστών αυτής,αυτών που πήραν τις ευλογίες του νυν Δημάρχου και συνεχίζουν αντ΄αυτού!

Δύο χρόνια σχεδόν παρακολουθώ δημοτικά συμβούλια βλέποντας καθαρά το πόσο αδιάφοροι ήταν κάποιοι οι οποίοι δεν άκουσα ούτε την φωνή τους και τώρα ζητούν πάλι να τους εμπιστευθούν οι Σκυδραίοι πολίτες.

Αδιαφόρισαν για την ζωή μας,μια πόλη μέσα την βρώμα απ΄τα σκουπίδια και δρόμοι γεμάτοι λακούβες,πάρκα βρώμικα, αδιαφόρισαν για τον πολιτισμό,στην κυριολεξία δεν υπάρχουν πολιτιστικοί σύλλογοι μέσα την πόλη μας,αδιαφόρισαν για τον αθλητισμό, ήταν μακρυά από τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, τους οποίους δεν τους συμπαραστάθηκαν ούτε οικονομικά ούτε ηθικά, αδιαφόρισαν για την μουσική μπάντα του δήμου, για το δημαρχειακό χορευτικόσυγκρότημα, αδιαφόρισαν για την Εκκλησία η μόνη που ενδιαφέρετε για το πλησίον μας μέσω του συσιτίου και πόσα άλλα μπορώ να σας πω, άκουγα λόγια παχιά και δεν έβλεπα πράξεις.

Η Σκύδρα μας χρειάζεται ένα Δήμαρχο που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη των δημοτών και που θα συμβάλλει ώστε οι Δημότες να «ξαναχαμογελάσουν».

 Ένα δήμαρχο που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

 Ένα δήμαρχο οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα.

 Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν.

Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Μιχάλης Καραγιάννης ο δικός μας φίλος.Το ψηφοδέλτιο νίκης της πόλης και των πολιτών το οποίο συγκροτείται από τον Μιχάλη Καραγιάννη, απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα. Απλούς λαϊκούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις οι οποίες πλέον δεν έχουν θέση στις δημοτικές εκλογές.

Αυτό ήταν εξ αρχής για μένα ένα επιπλέον κίνητρο.Πιστεύω με μπροστάρη τον Μιχάλη μας και αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό, που έχει την όρεξη, τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Η πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μαζί για το αύριο» και την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα.Συμμετέχω στο συνδυασμό αυτό, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπο, Μιχάλη Καραγιάννη.

Πιστεύω στην προσωπικότητά και το χαρακτήρα του.

Είναι άνθρωπος ικανός, έμπειρος, εξωστρεφής και κυρίως δεν είναι εγωπαθής!!

Διαθέτει όλα τα στοιχεία ως προσωπικότητα και τη δυναμική για να κερδίσει το Δήμο της Σκύδρας. Με λίγα λόγια , τον πιστεύω και τον εμπιστεύομαι.

Όλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο, ώστε ο Δήμος μας στις εκλογές του Μαΐου να αλλάξει χέρια!!

Είναι η ευκαιρία όλων μας, να πάρουμε την πόλη μας στα χέρια μας και να την κάνουμε καλύτερη και ανθρώπινη.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Σκύδρας
«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»


Παρακάτω ακολουθεί το βιογραφικό του Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη...


1 σχόλιο:

  1. Χαρούλη μαζί σου γιατί ξερουμε ποιος είσαι και τι μπορείς να προσφέρεις στην πόλη μας,μια πόλη φάντασμα αυτή την στιγμή!!!!

    ΚΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.