Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

"Πρασίνισε" από τους παίκτες του Πανεδεσσαϊκού το Nick Gallis Hall κατά τη διάρκεια του Shooting and Conditioning Camp του Αρη Θεσσαλονίκης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των αθλητών του Πανεδεσσαϊκού στο «Shooting and Conditioning Camp» που διοργάνωσε ο Α.Σ. Αρης στο «Nick Galis Hall» το τριήμερο 14-16 Απριλίου, καθώς σαράντα πέντε(45) αθλητές του συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο του Άρη για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και να έρθουν σε επαφή με ένα από το καλύτερα μπασκετικά προγράμματα για μικρές ηλικίες.

Οι νεαροί αθλητές της Έδεσσας διδάχθηκαν για τρεις ημέρες από τους προπονητές του Άρη
  πάνω σε εξειδικευμένο ασκησιολόγιο στην τεχνική του σουτ, ενώ τον τομέα του conditioning ανέλαβε ο γνωστός fitness trainer με ειδικότητα στο μπάσκετ Μαυράκης Κώστας, ένας εκ των εμπνευστών και δημιουργών του πρότυπου αθλητικού κέντρου Ολυμπιάδα στη Θεσσαλονίκη.

Την τελευταία ημέρα του camp τους συμμετέχοντες επισκέφθηκαν  τρεις αθλητές του ανδρικού τμήματος της ομάδας του Άρη, ο αρχηγός Αντώνης Ασημακόπουλος και οι ανερχόμενοι  Αλέξανδρος Βεζένκοβ και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Οι τρεις παίκτες του Αρη μίλησαν στους «εκκολαπτόμενους» αθλητές και τους μύησαν στα μυστικά και στην ομορφιά του αθλήματος του μπάσκετ, παρουσία του προπονητή, Ανδρέα Κεσαπίδη. Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοβ διηγήθηκαν την πορεία τους από τα μικρά τμήματα του Αρη έως την ανδρική ομάδα και τους συμβούλεψαν να δουλεύουν σκληρά και να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους.

Ο αρχηγός του Αρη, Αντώνης Ασημακόπουλος σε μια εξαιρετική ομιλία, τόνισε στους μικρούς αθλητές τη σημασία του σωστού τρόπου ζωής στον επαγγελματικό αθλητισμό, μοιράστηκε μαζί τους «μυστικά» της δικής του καριέρας και υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι για τα ίδια τα παιδιά, η καθοδήγηση και οι συμβουλές των γονιών και των προπονητών τους, σε συνδυασμό με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις.

Οι νεαροί αθλητές άκουσαν προσηλωμένοι τις συμβουλές των παικτών του Αρη και στο τέλος τους έθεσαν τις ερωτήσεις τους. Στη συνέχεια, Ασημακόπουλος, Μποχωρίδης και Βεζένκοβ υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με τους παίκτες των ακαδημιών που έλαβαν μέρος στο Camp, ενώ βράβευσαν και τους νικητές των διαγωνισμών.

Από τον Πανεδεσσαϊκό που είχε αρκετές συμμετοχές στους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών με αντικείμενο το σουτ, νικητής στην ηλικιακή κατηγορία των γεννηθέντων 2001-2002 αναδείχθηκε ο Στόγιος Ευάγγελος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Σάσα Βεζένκοβ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.