Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο Υπουργός Υγείας Α.Γεωργιάδης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γ.Ιωαννίδης στο Νοσοκομείο Έδεσσας (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Το Νοσοκομείο Έδεσσας επισκέφτηκαν από κοινού το μεσημέρι της Πέμπτης 24-04-2014, οι κ.κ. Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, μετά από σχετικό αίτημα που απέστειλε ο δεύτερος στον πρώτο με θέμα την μετακόμιση της μονάδας τεχνητού νεφρού, από το υπόγειο στο ισόγειο.

Συγκεκριμένα, πριν από 13 μέρες ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης διαπίστωσε σε επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Έδεσσας, τις άσχημες συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο που λειτουργεί η μονάδα τεχνητού νεφρού. Δεσμεύτηκε να προσπαθήσει για τη βελτίωσή τους. 13 ημέρες αργότερα επέστρεψε μαζί με τον υπουργό υγείας ο οποίος ανακοίνωσε τη μεταστέγασή της σε πολύ καλύτερο κι ευρύ χώρο που θα δημιουργηθεί με την εξοικονόμηση κονδυλίου 220.000 ευρώ και θα μεταφερεθεί απο το υπόγειο στο ισόγειο.  Όταν δίνονται λύσεις σε προβλήματα -ιδίως- στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, η πολιτική αποκτά το αληθινό της νόημα και τότε... γιατροί, νοσηλευτές, νοσηλευόμενοι και όλος ο κόσμος γενικότερα, αρχίζουν να ελπίζουν και πάλι.

Παρακάτω υπάρχει αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη των δύο ανδρών στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, καθώς επίσης και η συνέχεια του φωτορεπορτάζ έξω από το Νοσοκομείο, όπου λίγο πριν την αποχώρηση τους, οι δύο άνδρες συνομίλησαν για τα θέματα της υγείας στην Π.Ε.Πέλλας, μαζί με τον Γιάννη Ανδρίτσο και την ομάδα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Πέλλας  στην Π.Κ.Μ. (Νίκο Αγγελίδη, Θεοδώρα Γουγούση, Κωνσταντίνο Μπαρμπαγιάννη, Τρύφων Ούρδα, Νίκη Ποζίδου και Πέτρο Πριβαρτιτσάνη...) και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αλλά και με την νεαρότερη όλων την πολυ-Πρωταθλήτρια του Σκι, Ειρήνη Πολατσίδου, η οποία και θ΄ανακοινωθεί επισήμως την Κυριακή.

Ακολουθεί παρακάτω αναλυτικό φωτορεπορτάζ...












































1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.