Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Σκέψεις και ευχές από την Ενωτική Δράση




“Ενωτική Δράση”
Αντώνης Ρυσάφης
Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας




Σκέψεις, ευχές και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο
στον Δήμο Έδεσσας.

Φίλες & φίλοι συνδημότες

Οι άγιες μέρες του Πάσχα, εκτός από ευχές, αποτελούν πάντα αφορμή για
σκέψη και προβληματισμό.

Ίσως είμαστε η μοναδική πόλη χωρίς ταυτότητα, χωρίς στόχους, χωρίς «θέλω», χωρίς σχέδιο δράσης.  Όλα γίνονται αποσπασματικά, χωρίς καμιά συνέργεια, χωρίς καμιά στόχευση. Ζούμε πραγματικά τον παραλογισμό, που μετράει την δημιουργία έργων με τα κυβικά του τσιμέντου.  Άραγε ρωτήθηκαν οι συνδημότες μας αν η περιοχή μας, με τα έργα αυτά, γίνεται φιλική ή εχθρική; Πως είναι δυνατόν να κάνουμε πράγματα αποσπασματικά μη σκεπτόμενοι τις επιδράσεις στους πολίτες, στην καθημερινή μετακίνηση των ΑΜΕΑ, της μητέρας  με το καρότσι, του τουρίστα,  του ηλικιωμένου αλλά και του ποδηλάτη;
Η δική μας θέση υπακούει σε άλλη λογική. Μια λογική που ζητά την πρόταση του κάθε πολίτη στο ερώτημα «πως ονειρευόμαστε τον Δήμο μας»  και  κυρίως ζητά τη συμμετοχή του σε λύσεις προβλημάτων, που ο ίδιος περιγράφει.   Καταγραφή της γνώμης των πολλών,   επιστημονικά και οργανωμένα, ώστε να έχουμε σύντομα μια βάση δεδομένων με σκέψεις, ιδέες, προτάσεις, οράματα, προβλήματα, αλλά και τρόπους λύσης, με την συμμετοχή των πολιτών!
Μια  απλή ιδέα, που ποτέ στον Δήμο μας δεν έγινε πράξη.
Η διεκδίκηση και η ενεργή διαχείριση  κάθε ζητήματος που αφορά τον Δήμο μας, είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, με τον δήμο αυτονόητα πρωτοπόρο σε κάθε αγώνα.
Οι ευκαιρίες στη ζωή, χαρακτηρίζονται έτσι, γιατί είναι σπάνιες και δυσεύρετες. Δεν επιτρέπεται να μην τις εκμεταλλευτούμε.  Συμμετέχουμε ενεργά για να  αλλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας.  Ας μην αφήσουμε να κυριαρχήσει, η λογική του βολέματος της ψήφου, στον συγγενή ή τον φίλο. Μην ψηφίζεται από συνήθεια.  Μην δίνεται με την ψήφο σας την δυνατότητα για άλλη μια χαμένη θητεία.  Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα. Είναι η ευκαιρία μας να αλλάξουμε την  ιστορία του Δήμου μας, με μια επιλογή χωρίς σκοπιμότητες, με στόχο την προσφορά.
Ευχή όλων ότι η επόμενη των εκλογών με την συνδρομή σας θα είναι η αρχή του τέλους, της απάθειας και της αδράνειας που τόσα δεινά έφερε στον τόπο μας.
Η υπέρβαση και η απόφαση είναι δική σας.

“Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να έρθει”


Εκ μέρους του Συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ»

Αντώνης Ρυσάφης

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.  Καλές γιορτές, γεμάτες υγεία και αισιοδοξία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.