Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδρομή που έγινε ποτέ!

Η παρουσία 25.000 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ αποτελεί σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα.
Αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. υποστηρίζουν ότι
ποτέ στο παρελθόν δεν έχει μετακινηθεί μεγαλύτερος αριθμός οπαδών και φυσικά έχουν λάβει τα ανάλογα μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ ανάγκασε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως να δώσει εντολές προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση που έγινε ποτέ στη χώρα για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.



Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί εκατοντάδες περιπολικά και άλλα ειδικά οχήματα θα κινητοποιηθούν μόνο στην Αττική συμμετέχοντας στην επιχείρηση των μέτρων τάξης πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
Οι ώρα του 72ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2013-14 πλησιάζει και ο λαός του Μακεδόνα ΠΑΟΚ έγραψε ήδη την δική του ιστορία και κατέριψε όλα τα ρεκόρ. Ας είναι ανάλογη και η ιστορία που θα γράψει και η ποδοσφαιρική ομάδα του δικεφάλου του Βορρά και να ευχηθούμε να πανηγυρίσουμε σήμερα την κατάκτηση του 5ου Κυπέλλου Ελλάδος με νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον  Παναθηναϊκό.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία των τελικών Κυπέλλου Ελλάδος, μέσα απ΄το γράφημα της εφημερίδας «Καθημερινή»...

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.