Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!

Μισός αιώνας μεσολάβησε από το 1965, όταν το κοινό πρωτογνώρισε τον περίφημο Μαυρογιαλούρο και διαπιστώνουμε ότι οι τακτικές των άκρατων πολιτικάντηδων εξακολουθούν να βρίσκουν μιμητές ακόμη και στις μέρες μας. Ο παλαιοκομματικός λόγος του απερχόμενου Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Θεοδωρίδη, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΠΕΛΛΑTV δεν μας εξέπληξε αλλά μας προκάλεσε πλείστες όσες απορίες. 


Πότε επί τέλους θα απολογηθεί  στον κόσμο της Πέλλας για την αδράνειά του που καταδίκασε στην απομόνωση την Πέλλα; Το κακό οδικό δίκτυο που διατρέχει όλο το νομό κοστίζει σε
ανθρώπινες ζωές αλλά και σε  υπολογίσιμες υλικές ζημιές για τους πολίτες, αλλά και για κάποιους που οδηγούν παράνομα κρατικά αυτοκίνητα


Ο νομός μας είναι ο μόνος σε όλη την κεντρική Μακεδονία που ΔΕΝ έχει πρόσβαση στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα. Τώρα, κάτω από το βάρος της αγανάκτησης του κόσμου, υπόσχεται ότι θα φτιάξει κάθετους άξονες που θα συνδέσουν την Πέλλα με την Εγνατία οδό. 


Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το έργο ήταν ώριμο αλλά δεν εντάχθηκε με αποκλειστική ευθύνη της Αντιπεριφέρειας και της Περιφέρειας, ούτε επί υπουργίας Μαγκριώτη έγινε σοβαρή προσπάθεια για την ένταξη του σημαντικής σημασίας έργου. 


Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι τώρα πια τα περί δημοπράτησης, για τα οποία "δεσμεύονται" οι κύριοι Τζιτζικώστας και Θεοδωρίδης, είναι λόγια χωρίς περιεχόμενο αφού την ένταξη του έργου την κάνει πλέον του αρμόδιο Υπουργείο. Αρα κοροϊδεύουν τον κόσμο όταν λένε ότι μπορούν να δημοπρατήσουν έργο.  

Κακώς ο κ. Θεοδωρίδης επιπλήττει όσους επινοούν σενάρια περί στήριξής τους από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Θα ήταν σοφότερο αν απαντούσε, όχι σε μας, αλλά στον Πάνο Καμμένο, που είπε ότι "από τη στιγμή που ο Τζιτζικώστας έκανε ότι τού είπαμε, είναι πλέον πολύ κοντά μας".

Ο κ. Θεοδωρίδης από τη μια μας λέει ότι δεν έχει πολιτική ταυτότητα και από την άλλη δηλώνει νεοδημοκράτης και από τους πιο αυθεντικούς εκφραστές της κυβερνώσας παράταξης (για τον Γιάννη Ιωαννίδη είπε ότι δεν ξέρει πότε ήρθε στο κόμμα). Δηλαδή και ανεξάρτητος και ενταγμένος. Και με το χωροφύλαξ και με τον αγροφύλαξ.

Ο κ. Θεοδωρίδης εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του τονίζοντας ότι δεν είναι σοβαρός όποιος πει το αντίθετο. Με περισσή αυταρέσκεια μας διαβεβαίωσε "δεν θα βρείτε ούτε έναν άνθρωπο που να πεί ότι δεν ψηφίζει Τζιτζικώστα".

Δηλαδή ο κ. Θεοδωρίδης μας είπε ότι αν τυχόν μερικοί από εμάς σκοπεύουμε να ψηφίσουμε κάποιον άλλο υποψήφιο, είτε δεν είμαστε σοβαροί είτε δεν ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος. 

Τελικά ο πολιτικαντισμός σε μερικές περιπτώσειςδεν γνωρίζει ούτε όρια ούτε αναστολές. Κύριοι, υπάρχει  και φιλότιμο! 

Για το Γιάννη Ανδρίτσο
υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, με το συνδυασμό "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.