Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η Χρυσάνθη (Χρύσα) Στεφανίδου-Σταμπουλτζή υποψήφια με τον Μιχάλη Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας

Η Χρυσάνθη (Χρύσα) Στεφανίδου-Σταμπουλτζή, ελεύθερος επαγγελματίας που διατηρεί κατάστημα εσωρούχων στη Σκύδρα, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Σκύδρας του Δήμου Σκύδρας, με τον συνδυασμό «Μαζί για το αύριο» του Μιχάλη Καραγιάννη.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Χρυσάνθη (Χρύσα) Στεφανίδου-Σταμπουλτζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρσένι και τα τελευταία 32 χρόνια κατοικεί στη Σκύδρα. Παντρεύτηκε με τον Γεώργιο Σταμπουλτζή, με τον οποίο και απέκτησε δύο κόρες, την Χρυσάνθη και την Δήμητρα Σταμπουλτζή, οι οποίες την χάρησαν τέσσερα πανέμορφα εγγόνια.

Επί έξι συναπτά έτη έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας κι επί τρία συναπτά έτη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Σκύδρας.

Δραστηριοποιείτε επί 32 χρόνια στο εμπόριο, ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας κατάστημα εσωρούχων στη Σκύδρα με μεγάλη επιτυχία (βραβεύτηκε τρείς φορές στον κλάδο της, ως η καλύτερη επαγγελματίας της χρονιάς σε πανελλήνιο επίπεδο) και παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε πριν εννιά έτη με την απώλεια του συζύγου της, αυτή συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία.

Σε ερώτηση που της θέσαμε για το μέλλον του Δήμου Σκύδρας, μας απάντησε: «Εύχομαι-ελπίζω και θ΄αγωνιστώ για την Πρόοδο και την Ευημερία του Δήμου Σκύδρας και των συνδημοτών μου, καθώς και για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, μαζί με τον αυριανό Δήμαρχο Σκύδρας Μιχάλη Καραγιάννη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.