Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Συζήτηση Π.Πριβαρτιτσάνη με την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρ.Κράτσα

Συζήτηση με την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευροβουλευτή της ΝΔ κας Ρόδης Κράτσα είχε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας με τον συνδυασμό Κεντρική Μακεδονια «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, την Παρασκευή 25/4/14 σε γνωστό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών.

Η κυρία Κράτσα περιοδεύει σε διάφορες περιοχές της χώρας ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της, ο κ. Πριβαρτιτσάνης αντάλλαξε απόψεις με την κυρία Κράτσα σχετικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια, ενώ ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών έθεσε το θέμα της ανάγκης ενίσχυσης της οικονομικής παιδείας στα σχολεία. Για τα θέματα αυτά η κυρία Κράτσα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε στον κ. Πριβαρτιτσάνη για νέα επαφή μετά τις εκλογές, έτσι ώστε να γίνει εκτενέστερη συζήτηση και ευρύτερη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.