Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ο Πρόδρομος Παυλίδης στο δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας (βίντεο)

Γράφει ο Χρήστος Τσιρανίδης...

"Χριστός Ανέστη.

Με αφορμή τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014 και το γεγονός ό,τι υπάρχουν 5 συνδυασμοί στον Δήμο Σκύδρας, δηλαδή περίπου 400-500 υποψήφιοι, κρίνω σκόπιμο να σας κοινοποιήσω ορισμένα ενημερωτικά βιντεάκια, με θέματα που αφορούν τον Δήμο Σκύδρας. Αυτά τα βιντεάκια, κατά την προσωπική μου άποψη, θα βοηθήσουνε όλους τους υποψηφίους να δούνε κάποια θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, από μια άλλη οπτική γωνία, αυτή των ενημερωμένων δημοτών. Επίσης, θα βοηθήσουν και τους ψηφοφόρους να κρίνουν κι από μόνοι τους τα θέματα έτσι ώστε να διαμορφώσουνε γνώμη, για να ψηφίσουν τους ικανότερους για να εκπροσωπήσουν τον Δήμο μας.

Προσωπικά, στα 3,5 χρόνια της παρούσας δημοτικής αρχής, συμμετείχα ως δημότης σχεδόν σ΄όλα τα δημοτικά συμβούλια, ηχωγραφόντας τα με το κινητό μου τηλέφωνο και βιντεοσκοπόντας ορισμένα απ΄ αυτά.

Με αφορμή το θέμα Παυλίδη, σχετικά με τα λατομεία της Δημοτικής ενότητας Μενηίδας του Δήμου Σκύδρας, σας δίνετε η δυνατότητα να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 28ης Ιουνίου 2013, στο βίντεο που ακολουθεί...




ΥΓ.: Στις επόμενες ημέρες θα λάβετε κι άλλα παρόμοια ενημερωτικά βίντεο."

ΣΧΟΛΙΟ PELLA-NEWS.BLOGSPOT.GR : Ευχαριστούμε θερμά των κ. Χρήστο Τσιρανίδη, που διαδάσκει... τι ακριβώς σημαίνει "δημοσιογραφία των πολιτών"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.