Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

H Γεωργία Καρρά υποψήφια με τον Μιχάλη Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας

Η Γεωργία Καρρά του Γρηγορίου, επαγγέλλεται τραπεζοκόμος και κατοικεί στον Προφήτη Ηλία. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μενηίδας του Δήμου Σκύδρας, με τον συνδυασμό «Μαζί για το αύριο» του Μιχάλη Καραγιάννη.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Η Γεωργία Καρρά γεννήθηκε στην Έδεσσα και κατοικεί στον Προφήτη Ηλία. Είναι αρραβωνιασμένη με τον Κωνσταντίνο Μπακάλη και επαγγέλλεται Τραπεζοκόμος του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας. Είναι διπλωματούχος της νοσηλευτικής σχολής Έδεσσας.
  • Το 1993 η Γεωργία Καρρά ήταν ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Νέων του χωριού της. Σήμερα είναι ενεργό μέλος του χορευτικού τμήματος του ίδιου συλλόγου.
  • Είναι ενεργό μέλος στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 2002 και τα κοινά του τότε Δήμου Μενηίδας.
  • Εκλεγμένη δημοτική Σύμβουλος Μενηίδας από το 2003-2010.
  • Πρόεδρος στη ΔΗΚΕ Δήμου Μενηίδας την διετία 2005-2006.
  • Πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Δήμου Μενηίδας την διετία 2009-2010.
  • Από το 2011 εν’ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης εκλεγμένη στην Δημοτική Ενότητα Μενηίδας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.