Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αναστάσιμο μύνημα του υποψήφιου Δήμαρχου Πέλλας Στάθη Καστερίδη

Αυτές τις Άγιες ημέρες, τις ημέρες θυσίας του Θεανθρώπου εύχομαι σε όλο τον κόσμο ειρήνη και αλληλεγγύη. Στους συμπολίτες μου εύχομαι υγεία, δύναμη και ευτυχία. Η εν ζωή πορεία του Κυρίου αποτελεί παράδειγμα για προσφορά, χωρίς προσωπικά υλικά οφέλη, και από αυτό αντλούμε κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσχέρειες σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.

Φέτος, η Ανάσταση βρίσκει την αυτοδιοίκηση σε μια νέα τροχιά, με δυσκολίες και προκλήσεις, τις οποίες είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε προς όφελος των κατοίκων της Πέλλας. Ο συμβολισμός της Ανάστασης, ας αποτελέσει πηγή αισιοδοξίας και στήριξης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται. Ας μας γεμίσει πίστη και προσδοκία ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να μπορούμε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο εξασφαλίζοντας καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο μας.


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και Χρόνια Πολλά

Στάθης Καστερίδης
Υποψ. Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.