Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Mάχη τιτάνων... Ρεάλ-Μπάγερν σήμερα στις 21:45

 Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου δίνουν απόψε την πρώτη τους μάχη στη Μαδρίτη (21:45, ΔΤ) με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Υπό άλλες συνθήκες το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου θα ήταν αυτό του τελικού. Η κληρωτίδα, όμως, τους έφερε αντιμέτωπους με τον πρώτο ημιτελικό να διεξάγεται απόψε (21:45) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το ζευγάρι αυτό έχει συναντηθεί
20 φορές, με 7 νίκες των Μαδριλένων, 2 ισοπαλίες και 11 νίκες των Βαυαρών. Τελευταία νίκη των Βαυαρών στο Μπερναμπέου το 2001 με το φοβερό γκολ του Τζιοβάνι Έλμπερ. Από τότε στις 4 επισκέψεις της γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Το θετικό για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ιστορία των αναμετρήσεων με την Μπάγερν Μονάχου και η δύναμη που αποκτά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς όσες φορές προκρίθηκε εις βάρος της Μπάγερν Μονάχου (1988, 2000, 2002, 2004), δεν δέχθηκε γκολ στην έδρα της.

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι η Ρεάλ έχει βρει δίχτυα στις 18 από τις 20 αναμετρήσεις, ενώ η Μπάγερν σε 15 από τις 20. Η παράδοση του «Μπερναμπέου» είναι με το μέρος της γηπεδούχου, αφού σε 10 ματς μετράει 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.