Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ανθοέκθεση στην Έδεσσα από 9 έως 19 Μαίου 2014

Στην περιοχή του πάρκου των Καταρρακτών, ένα χώρο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, υποδεχόμαστε, για άλλη μια χρονιά, την ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ, από τις 9 έως τις 19 Μαΐου. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) συνεχίζει ένα θεσμό που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Η προστασία του περιβάλλοντος, η συντήρηση, βελτίωση και αύξηση του πρασίνου, οι πιο λειτουργικές και ποιοτικές ανθρώπινες συνθήκες, η ενεργοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας, οι παράλληλες εκδηλώσεις πολιτισμού, είναι στους στόχους μας. Από τις 9 έως τις 19 Μαΐου το πάρκο των καταρρακτών από πολιτεία των νερών μετατρέπεται και σε πολιτεία των λουλουδιών. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ Δηλώσεις συμμετοχής: - Τμήμα Πρασίνου Δήμου Έδεσσας: Μεταξάς Δημήτρης 23813 50725 - Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση: Πολιτιστικό Κέντρο 23810 23101 Γραντσάρη Μαρία 23810 27666 


Βίντεο από την Ανθοέκθεση Μάιος 2013...


 




Φωτογραφίες
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.