Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Σάββας Αλεξίου υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας

Ο Σάββας Αλεξίου του Μιχαήλ είναι ελεύθερος επαγγελματίας και κατοικεί στην Σκύδρα. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014 θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Σκύδρας του Δήμου Σκύδρας, με τον συνδυασμό «Μαζί για το αύριο» του Μιχάλη Καραγιάννη.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Σάββας Αλεξίου του Μιχαήλ γεννήθηκε το 1972 στο Ανόβερο της τότε δυτικής Γερμανίας και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Τουμανίδου, με την οποία έχει μία κόρη, την Μιχαέλα Αλεξίου.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σκύδρας και συνέχισε τις σπουδές του στην Ρουμανία. Συγκεκριμένα αφού ολοκλήρωσε τα μαθήματα της Ρουμανικής γλώσσας συνέχισε στον κλάδο της Ιατρικής, όντας πτυχιούχος Γενικής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Τιμισοάρα. Πραγματοποίησε την πρακτική του, διάρκειας ενός έτους, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Από το 2003 είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον διαδικτυακό χώρο και είναι ιδιοκτήτης ηλεκτρονικών σελίδων όπως www.11111.gr  και  www.hlektroniko-tsigaro.com -όπου διατηρεί μάλιστα και κεντρικό υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Ο βασικός σκοπός της ενασχόλησης του με τα κοινά και την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό «Μαζί για το αύριο» του υποψήφιου Δημάρχου Σκύδρας Μιχάλη Καραγιάννη, είναι η διάθεσή του για να προσφέρει με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην ανοικοδόμηση του διευρυμένου Δήμου Σκύδρας, μιας και η Σκύδρα πρέπει να καταστεί και πάλι το κέντρο της Πέλλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.