Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: « Να προχωρήσει άμεσα η ενεργοποίηση της εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας ».

«Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ είχαν σήμερα οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης και Απόστολος Βεσυρόπουλος για το ζήτημα της εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας, ενώ με επιστολή ενημέρωσαν και τον
Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με αφορμή την καθυστέρηση της ανάθεσης για την υλοποίηση του προγράμματος της αντιχαλαζικής προστασίας και το γεγονός ότι δεν έχουν υπογραφεί ακόμη οι συμβάσεις, οι δύο Βουλευτές ζήτησαν την έγκαιρη ενεργοποίηση του συστήματος εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας του ΕΛΓΑ καθώς αποτελεί μείζον θέμα και απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική και ουσιαστική προστασία της αγροτικής παραγωγής.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη το ζήτημα είναι καίριας σημασίας καθώς ο νομός Πέλλας κατά την περυσινή περίοδο αντιμετώπισε ισχυρά φαινόμενα χαλαζόπτωσης με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να δουν τις παραγωγές τους να καταστρέφονται. Συνεχίζοντας ο κ. Σταμενίτης σημείωσε ότι, επειδή οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν άμεσα το αγροτικό επάγγελμα, είναι υποχρέωση της πολιτείας να αξιοποιεί όλα τα τεχνικά μέσα προκειμένου να προστατέψει τους παραγωγούς και την αγροτική παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.