Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση για το θάνατο του 18χρονου μαθητή



Θλίψη στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα

Το Δ.Σ. της  Α’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ και τα μέλη της εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του αδικοχαμένου μαθητή από τα Γιαννιτσά.
Ο τραγικός θάνατος του 18χρονου μαθητή την πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων συγκλόνισε και βύθισε σε θλίψη την
εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα, η οποία για ακόμα μια φορά εκφράζει τους προβληματισμούς της γύρω από το εξετασιοκεντρικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Στην μνήμη του 18άχρονου μαθητή και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας, η Α’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ διαθέτει αντί για στεφάνι, ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.