Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μήνυμα του Προέδρου Τοπικού Τμήματος Π.Ε. Πέλλας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2014

   
Με αφορμή τις πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη και να πετύχουν στον στόχο που έχουν θέσει.
     Αυτές τις ημέρες  θα πρέπει η Πολιτεία (Δήμος –Περιφέρεια –Κράτος ) αλλά και ο καθένας από εμάς να συμβάλει για να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα χωρίς θορύβους και με σεβασμό στην προσπάθεια που κάνουν οι μαθητές.
Είναι ανεπίτρεπτο αυτήν την περίοδο να γίνονται εκδηλώσεις που διαταράσσουν την ησυχία η οποία είναι αναγκαία για να
μπορέσουν να αφοσιωθούν και γράψουν. Ας σκεφτούμε όλοι, ότι δίπλα μας μπορεί ένα παιδί να διαβάζει . Χαμηλώνουμε τον ήχο από ραδιόφωνο και τηλεόραση και αποφεύγουμε κάθε θόρυβο. Τα καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος να σταματήσουν να διαταράσσουν την ατμόσφαιρα με τους δυνατούς τους ήχους.        
            Οι τοπικοί μας Άρχοντες συχνά βγάζουν ανακοινώσεις για να συγχαρούν τα παιδιά μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ξεχνούν όμως ότι τώρα πρέπει να συμβάλλουν, ότι τώρα  είναι η κρίσιμη περίοδος για τους μαθητές. Δίνουν τον δικό τους αγώνα για μια θέση στην κοινωνία. Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την μάχη που δίνουν. Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να υπάρξει το κατάλληλο κλίμα, για να αποδώσουν οι υποψήφιοι τα μέγιστα.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.