Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: « Τα μειωμένα τιμολόγια των δηλώσεων ΟΣΔΕ της Ημαθίας και της Πιερίας να ισχύσουν και για τον Νομό Πέλλας »



Σε ενέργειες αναφορικά με τις υψηλές τιμολογήσεις στις δηλώσεις του ΟΣΔΕ προχώρησε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.
Ο Βουλευτής με επιστολή του την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε από τους αρμόδιους να προβούν στις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να ξεπεραστεί το ζήτημα των υψηλών τιμών που παρουσιάστηκε και το οποίο έχει προκαλέσει έντονη διαμαρτυρία στους κόλπους του αγροτικού κόσμου.
Με σημερινή του επιστολή ο κ. Σταμενίτης επανέρχεται στο ζήτημα
ζητώντας από τους υπεύθυνους της περιοχής μας, να εξετάσουν το παράδειγμα των αντίστοιχων φορέων των Νομών Ημαθίας και Πιερίας, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία μείωσαν το κόστος για την υποβολή δήλωσης ΟΣΔΕ κατά 40%, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η μέγιστη τιμή στην «Κοινοπραξία Συνεταιρισμών - Ομάδων Παραγωγών» της Ημαθίας να κυμαίνεται από 70 έως 80 ευρώ και για την «Καπνική» Πιερίας από 30 έως 40 ευρώ. Συνεπώς ο κ. Σταμενίτης ζητά να εξεταστεί αν υπάρχει δυνατότητα παρόμοιας μείωσης και για την περιοχή μας.
Είναι δε σημαντικό να σημειωθεί ότι όσοι παραγωγοί δεν παρουσιάζουν στρεμματικές μεταβολές σε σχέση με πέρυσι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τη δήλωση με τον κωδικό που διαθέτουν, με ελεύθερη πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα χωρίς να υποχρεούνται να προσέρχονται στις Ενώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.