Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Μ.Καραγιάννης:«Η Σκύδρα έχει άμεση ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και όχι από καιροσκόπους που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα!»


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που σας ετοίμασε η  Kατερίνα Μποζίδου, από την ομιλία του υπ. Δημάρχου Σκύδρας Μιχάλη Καραγιάννη.

Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, ολόκληρη την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Σκύδρας Μιχάλη Καραγιάννη...


Φίλες και φίλοι.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες.

Καλησπέρα σας.

Στην εποχή μας που ο κόσμος είναι αρνητικός σε συγκεντρώσεις και σε προεκλογικές ομιλίες
η παρουσία σας είναι συγκινητική, η παρουσία σας είναι δυναμική, η παρουσία σας είναι καθοριστική, εμείς είμαστε και πάλι εδώ.

Σας το είχα υποσχεθεί. Και τίμησα την υπόσχεση μου. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε εδώ για να δώσουμε την μάχη. Αυτή που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Που θα καθορίσει τις τύχες αυτού του τόπου τα επόμενα πέντε χρόνια και είμαι σίγουρος αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε είμαι σίγουρος ότι αυτή η νίκη είναι δική μας, η δική σας νίκη.


Η μάχη που δώσαμε για να φτάσουμε μέχρις εδώ σκληρή. Φυσικό ήταν. Το κατεστημένο δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα του. Θα υπερασπιστεί τα κεκτημένα του.Με όλους τους τρόπους. Κι αυτό έκανε μέχρι σήμερα. Μας συκοφάντησαν oι συνεργάτες της παράταξης της κας Ιγνατιάδου. Της συμμαχίας πολιτών. Είχαν πάρει γραμμή. Δεκάδες οι αναφορές από τους συμπολίτες μας. Έμπαιναν στα σπίτια για να τους πουν ότι θα ξεπουλήσω την περιουσία του δήμου. Ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Ενώπιον δεκάδων μαρτύρων. Θα πληρώσουν όμως. Οι εκλογές θα περάσουν κι αυτοί θα πληρώσουν για τις χυδαιότητες και τις συκοφαντίες τους.

Δεχθήκαμε μια πρωτοφανή επίθεση. Σε όλα τα επίπεδα. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα. Γνωρίζετε όλοι ποια ήταν τα μεγαλύτερα όπλα του συνδυασμού της. Οι γιατροί. Σεβόμαστε το λειτούργημα. Εμείς το κάνουμε. Έπρεπε όμως πρώτοι και καλύτεροι να το σεβαστούν κι αυτοί. Σε αυτές τις περιπτώσεις φίλες και φίλοι. Όταν κάνεις την επιλογή να κατέβεις στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσεις εκλογή και αξιώματα. Οφείλεις να αφήσεις στο πάγκο του νοσοκομείου την ιατρική σου ποδιά και το νυστέρι σου.

Και οφείλεις όπως όλοι οι υπόλοιποι να εξηγήσεις τι επιδιώκεις ή τι έκανες όχι ως γιατρός αλλά ως εκλεγμένος και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. Και έτσι να ζητήσεις ξανά την ψήφο από τους συμπολίτες σου. Έχω την εντύπωση όμως ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε. Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι υπερέβησαν τους ρόλους τους. Ότι εξαργύρωσαν τις υπηρεσίες τους μέσα σε αυτή την εκλογική μάχη. Ξεχνώντας ότι πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο.

Από όλους μας δηλαδή. Για να προσφέρουν στους ασθενείς τους αυτό που η θέση τους απαιτεί. Την υγεία τους. Χρησιμοποιώντας τις υποδομές του εθνικού συστήματος υγείας σαν να ήταν προσωπικό τους ιατρείο και περιουσία.Ας είναι όμως. Ας είναι αυτή η τελευταία χάρη που τους κάνουμε. Ας είναι η τελευταία φορά που επιδοκιμάζουμε αυτές τις πρακτικές.Και την επόμενη Κυριακή ας εκλέξουμε δήμαρχο και όχι γιατρό για τα γεράματα μας.

Οργίασε και το ρουσφέτι. Γέμισαν οι δρόμοι χαλίκια και οι αυλές τσιμέντα.Τι μας έλεγαν μέχρι χθες; Ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Τώρα βρήκαν. Για τους ημετέρους. Για να εκβιάσουν για ακόμη περισσότερους ψήφους. Το κατάφεραν; Ίσως. Ας τους δώσουμε όμως και γι αυτόν τον λόγο την απάντηση που τους αξίζει. Για να μη το ξανακάνουν.

Προχώρησαν και ακόμη παραπέρα. Ευτέλισαν τους θεσμούς. Χρησιμοποίησαν ανθρώπους που ο θεσμικός τους ρόλος απαιτεί ίσες αποστάσεις από όλους και για όλα. Εδώ όμως υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες. Ο ρόλος του συνηγόρου του πολίτη είναι να παίζει διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον πολίτη και τον δήμο. Γι αυτό τον λόγο η εκλογή του απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία και υποχρεωτικά και ψήφο από την αντιπολίτευση. Είναι τραγικό λοιπόν να βλέπεις τον συνήγορο του πολίτη του δήμου Σκύδρας να παίζει τον ρόλο του τημ μάνατζερ του συνδυασμού της κ. Ιγνατιάδου σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Είπαμε όμως. Εδώ υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες. Όφειλε κι αν ακόμη του ζητήθηκε να απέχει από αυτές τις διαδικασίες. Και κάτι καινούριο κάτι που πρώτη φορά αντίκρισα στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στα κοινά, κάτι που δείχνει τον πολιτικό τους πολιτισμό, που δείχνει πόσο σέβονται τον αντίπαλο. Tα αμέτρητα τηλεφωνήματα σε υποψηφίους του συνδυασμού μας που δεν εκλέγονται σε κάποια θέση και από τους οποίους ζητάνε την στήριξη τους και την ψήφο τους για τη δεύτερη Κυριακή. Eίναι οι άνθρωποι και βέβαια αβρότητες του τύπουστηρίξτε μας για την δεύτερη Κυριακή κι εμείς θα σας καλύψουμε τα έξοδα που κάνατε.

Aυτοί φίλες και φίλοι από πού θα καλύψουν όλα αυτά τα έξοδα πουκάνουν σήμερα; Από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς; Η μήπως κάπου αλλού έχουν το μυαλό τους; Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της προεκλογικής περιόδου είναι ο αγώνας που κάνει ο απερχόμενος υπέρ της αντιπάλου μας. Μέχρι και συνέντευξη στην εφημερίδα έδωσε. Ένοιωσε την ανάγκη να μου απαντήσει λέει. Τρεις μέρες πριν την Κυριακή του δεύτερου γύρου. Παραλίγο θα μας έπειθε ότι δεν έχει και προτίμηση.

Γιατί όμως τόσος αγώνας από την πλευρά του; Γιατί τόση προφανής υποστήριξη στην κ.Ιγνατίου; Τι σημαίνουν όλα αυτά; Γιατί τόσο μεγάλο ,πάθος για να μην εκλεγώ εγώ;

Θέλει να κρύψει κάτι; Ανυσηχεί για κάτι; Θέλει να είναι βέβαιος ότι δεν θα τον ενοχλήσει κανείς;

Είναι λέει καθαρός. Θα σας εξηγήσω εγώ πόσο. Θα σας εξηγήσω πως ακριβώς μας βλέπει
αυτός. Σαν ιθαγενείς. Σαν πιόνια σε μια σκακιέρα που αυτός μετακινεί όπως θέλει.

Ακούστε λίγο και θα καταλάβετε. Τον Νοέμβρη του 2012 στην τοπική εφημερίδα διάβασα ότι συζητήθηκε στην οικονομική επιτροπή. Το θέμα της αύξησης των ανταποδοτικών Τελών. Αυτών που όλοι πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο έλεγε το ρεπορτάζ θα έμπαινε το συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση.

Εν μέσω πλήρους οικονομικής κρίσης ο δήμαρχος Σκύδρας αυτό σκέφτηκε. Να αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη. Λογικό ήταν να αρχίσω να προετοιμάζομαι για την συζήτηση που θα γινόταν στο δημοτικό συμβούλιο. Άνοιξα τον προϋπολογισμό αλλά και τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μόνο αύξηση δεν έπρεπε να κάνουμε.

Αντιθέτως ίσως έπρεπε και να τα μειώσουμε κι όλας. Όταν όμως παρέλαβα την πρόσκληση για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο διαπίστωσα ότι το εν λόγω θέμα δεν ήταν στην ημερησία διάταξη. Γνωρίζοντας όμως τον άνθρωπο. Τον δήμαρχο εννοώ. Σκέφτηκα ότι ίσως το έκανε και με σκοπιμότητα. Σου λέει αν το συμπεριλάβω στην ημερήσια διάταξη θα πρέπει να συνοδεύεται από εισήγηση. Ενώ αν το βάλω σαν εκτός ημερησίας διάταξη τους πιάνω όλους ανημέρωτους τους αιφνιδιάζω και το περνάω με συνοπτικές διαδικασίες.

Ω του θαύματος. Με την έναρξη της συνεδρίασης η κυρία Ιγνατιάδου, Πρόεδρος τότε του δημοτικού συμβουλίου. Βάζει προς συζήτηση θέμα για αύξηση των ανταποδοτικών τελών. Αντέδρασα και ζήτησα όπως είχα δικαίωμα να ψηφίσουμε για το αν πρέπει να συζητηθεί το θέμα. Με 10 ψήφους υπέρ και εννέα κατά το σώμα αποφάσισε να γίνει συζήτηση και τέλος με δέκα ψήφους υπέρ και δέκα ψήφους κατά με ισοψηφία δηλαδή και με διπλή την ψήφο της προέδρου το σώμα αποφάσισε ότι το θέμα περνάει και ότι το δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας ψήφισε την αύξηση των ανταποδοτικών τελών.

Φύγαμε λοιπόν και όλα καλά. Λίγες μέρες αργότερα όμως το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας ήταν αποκαλυπτικό. Για να συζητηθεί έλεγε θέμα εκτός ημερησίας διάταξης και ακόμη περισσότερο για να ψηφιστεί απαιτούνται οι ψήφοι της πλειοψηφίας του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου. Είκοσι επτά τα μέλη του. Επομένως απαιτούνταν λοιπόν δεκατέσσερις ψήφοι. Αν έτσι ήταν τότε γιατί η πρόεδρος το έθεσε προς συζήτηση με μόνο δέκα ψήφους. Και κυρίως γιατί είπε στο σώμα ότι εγκρίθηκε η εισήγηση πάλι με μόνο δέκα ψήφους;

Είναι δυνατόν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να μη γνώριζε τον κανονισμό για την λειτουργία του; Σε αυτήν την περίπτωση τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος εκτός του ότι είναι ανεπαρκής;

Κι αν είναι ανεπαρκής στο να εκτελέσει τα απλά καθήκοντα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου πως θα ανταποκριθεί στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις που απαιτεί η θέση του δημάρχου;

Να σας πω στ αλήθεια τι σκέφτηκα εγώ; Η κ. Ιγνατίου μόνο αφελής και αδιάβαστη δεν είναι. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι γνώριζε ότι παραπλανεί το δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας. Δεν την ενδιέφερε όμως. Αυτή είχε ένα μόνο σκοπό. Να εξυπηρετήσει την απαίτηση του πολιτικού της προϊσταμένου για αύξηση των εσόδων του δήμου με κάθε τρόπο. Ακόμη και παραπλανώντας ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο. Βάζοντας όλους σε μεγάλο κίνδυνο.

Γιατί ξέρετε αν είχαν εισπραχθεί χρήματα με αυτήν την παράνομη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Και είχε αποκαλυφθεί αυτό αργότερα. Κάποιοι θα έπρεπε αυτά τα χρήματα να τα επιστρέψουν. Και αυτοί οι κάποιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Με καταλογισμούς στις προσωπικές τους περιουσίες. Αυτή είναι λοιπόν η ποιότητα των ανθρώπων. Του απερχόμενου δημάρχου. Και της κ. Ιγνατιάδου που θα συνεχίσει το ‘‘έργο του΄΄.

Ας μη τους δώσουμε αυτή τη χαρά. Αυτή την ικανοποίηση. Ας μην τους δώσουμε την δυνατότητα να παρανομήσουν και άλλες φορές στο μέλλον. Εις βάρος όλων μας. Να μη ξεχάσω όμως να αναφερθώ στους εργαζόμενους της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης και στο κακό που τους έκαναν.

Έφεραν εκβιαστικά στο δημοτικό συμβούλιο και ψήφισαν το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης. Υποσχέθηκαν στους εργαζόμενους ότι θα μεταφερθούν όλοι τους στον δήμο ή στο νομικό πρόσωπο του δήμου. Εγώ και κάποιοι ακόμη συνάδελφοι ζητήσαμε την αναβολή του θέματος. Από την πλευρά μου διέκρινα ότι δεν ήταν ξεκάθαρος ο νόμος σε ότι αφορά την δυνατότητα μεταφοράς του προσωπικού και τους είπα ότι αν κλείσουμε την επιχείρηση χωρίς να είμαστε σίγουροι για τη δυνατότητα της μεταφορά του προσωπικού της. Πετάμε αυτούς τους ανθρώπους στον δρόμο.

Δεν ερμηνεύετε σωστά τον νόμο με διαβεβαίωνε η κ. Ιγνατιάδου. Δυστυχώς όχι γι αυτήν αλλά για τους εργαζόμενους, ο ελεγκτής της νομιμότητας της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου ερμήνευσε με τον δικό μου τρόπο τον νόμο.

Και τώρα αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στο δρόμο. Από την επιπολαιότητα της κ. Ιγνατιάδου. Από τη βιασύνη του απερχόμενου να κλείσει την επιχείρηση. Κινδύνευε η προσωπική του περιουσία μας είπε. Αυτό θα πει συμπαράσταση στον εργαζόμενο. Όταν το καράβι δεν πάει καλά. Στην πρώτη φουρτούνα να τον πεταω στην θάλασσα. Για να σωθώ εγώ.

Αυτοί οι άνθρωποι ζητούν την ψήφο σας. Για να κλείσουν ότι έχει απομείνει προφανώς. Και ένα τελευταίο. Κάτι που πάλι για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω αντικρύσει. Οι άνθρωποι έστησαν ένα ολόκληρο ψηφοδέλτιο και χειραγώγησαν ένα σωρό κόσμο στο πως πρέπει να ψηφίσει.



Φίλες και φίλοι.

Συμπολίτες μου,

η Κυριακή είναι κοντά. Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές. Όλα ξεκινάνε από την αρχή. Από μηδενική βάση. Οι υποχρεώσεις τελείωσαν. Τώρα ψηφίζουμε για δήμαρχο. Τώρα ψηφίζουμε πραγματικά. Με το χέρι στην καρδιά. Επιλέγουμε... με ποιους θέλουμε να συνεχίσουμε.

Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να επικρατεί η λογική της μιζέριας και η πολιτική του «δεν υπάρχουν χρήματα». Μας λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Ότι κανείς δεν μπορεί να υπόσχετε μεγάλα έργα.

Αν είναι έτσι γιατί κόπτονται να διοικήσουν αυτόν τον δήμο; Αφού κανείς δεν μπορεί ποιος είναι ο σκοπός τους; Να διαχειρίζονται τα λίγα όπως λένε έσοδα του δήμου; Γιατί;

Η μήπως είναι αρκετά αυτά που ο δήμος μπορεί να διαθέσει; Δεν είμαστε αφελείς ας μη μας κοροϊδεύουν άλλο. Επιτρέψτε μου σήμερα να μην έχει ο λόγος μου προγραμματικό χαρακτήρα.

Σε πείσμα όμως όλων αυτών και της άποψης που θέλουν να εκφράζουν θα το φωνάξω όσο ποιο δυνατά μπορώ.

Ναι, θα κάνουμε τα λουτρά Λουτροχωρίου.

Θα αναδείξουμε την πόλη και την επέκταση της με έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της. Θα διεκδικήσουμε και θα υλοποιήσουμε όσα μεγάλα και μικρά έργα χρειάζονται οι αγρότες μας. Θα κατασκηνώσουμε στην Αθήνα αν χρειαστεί. Θα κάνουμε την πόλη μας μια πόλη καθαρή, το ίδιο και τους οικισμούς της.

Θα εξασφαλίσουμε τη διαφάνεια παντού. Στα έργα. Στις προμήθειες. Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε στιγμή από τον στόχο μας. Θα αναδείξουμε τον ρόλο αυτού του δήμου, αυτής της πόλης σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Για το καλό όλων μας.

Για να αλλάξουμε σελίδα.

Για μας η Σκύδρα ο δήμος Σκύδρας είναι η ίδια μας η ζωή.

Είναι λόγος για την ύπαρξη μας

Με την πορεία μας στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι εμείς ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τον τόπο μας.

Ζούμε γι αυτόν και όχι από αυτόν.

Η πρώτη προτεραιότητα μας είναι η πρόοδος των δημοτών και η ευημερία του τόπου.

Η Σκύδρα έχει άμεση ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και όχι από καιροσκόπους που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. Τις δικές τους φιλοδοξίες.

Χρόνια αποτελούσαν κομμάτι και ήταν οι ένθερμοι υποστηρικτές του κατεστημένου που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Είναι οι συνεχιστές μιας λαϊκίστικης πολιτικής που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ανυπόστατες κατηγορίες και παραπλανητικές μεγαλοστομίες.

Μην επιτρέψετε η Σκύδρα μας να πέσει στα χέρια επιτήδειων που με τον ψεύτικο μανδύα της δήθεν τιμιότητας θέλουν να λεηλατήσουν το δήμo όπως το συνήθιζαν και το συνηθίζουν είναι κοινό μυστικό της κοινωνίας μας, αυτό.

Μην τους επιτρέψετε να μειώνουν τη νοημοσύνη σας και την αξιοπρέπεια σας. Μην τους αφήσετε να σας θεωρούν αφελείς αφού οι χρηματοδότες της προκλητικής επίδειξης πλουτισμού της είμαστε όλοι εμείς.

Μην τους επιτρέψετε να εξαργυρώνουν την ψήφο σας για την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους επιχειρήσεων, γραφείων, ιατρείων, καταστημάτων.

Μη δεχτείτε να σας μειώνουν την υπόληψη και την προσωπικότητα σας επιδοτώντας τους με τη ψήφο σας. Η αλαζονεία και η σκληρότητα τους θα είναι για τους δημότες μας επιζήμια και για τον τόπο μας καταστροφική.

Ένα ερώτημα θέλω να μοιραστώ σήμερα μαζί σας. Μια αγωνία...

Ποια θα είναι η Σκύδρα του αύριο;

Ποια θα είναι η Σκύδρα του μέλλοντος μας;

Για να αλλάξουμε τον τόπο μας πρέπει πρώτα να τον φανταστούμε καλύτερο.

Να τον ονειρευτούμε. Να τον σχεδιάσουμε και να τον τολμήσουμε.

Για τον δικό μας συνδυασμό το μαζί για το αύριο δεν είναι λέξεις κενές νοήματος.

Το μαζί και το αύριο είναι η ουσία του μελλοντικού μας δήμου.

Του δήμου που αξίζουμε.

Γιατί για μας δήμος δεν είναι μόνο η δημοτική αρχή, το επιτελείο μας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του.

Το προσωπικό είναι όλα αυτά, αλλά πάνω από όλα είναι ο δήμος μας, είναι ο κάθε πολίτης αυτού του δήμου, αυτής της πόλης.

Ο δήμος για μας είναι οι δημότες του.

Οι δημότες και οι δημότισσες του δήμου Σκύδρας.

Ο δικός μας δήμος θα είναι ένας δήμος ανοιχτός στους δημότες του.

Ένας δήμος που ενεργοποιεί τους πολίτες του και συνδιαμορφώνει μαζί τους τη Σκύδρα του αύριο.
Οι δικοί μας δημότες και δημότισσες εκφράζουν ανοιχτά τις ανάγκες τους. Καταθέτουν τις προτάσεις τους και έχουν σχέδια και όνειρα γι αυτή τη πόλη.

Οι ανάγκες σας, οι απόψεις σας οι θέσεις σας, τα σχέδια και τα όνειρά σας –όσο ουτοπικά κι αν μοιάζουν- είναι το υλικό για να οικοδομηθεί η πόλη του μέλλοντος μας.

Η Σκύδρα του αύριο.

Η Σκύδρα που αξίζουμε εμείς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Η συμμετοχή , η συνεργασία και η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων είναι η προϋπόθεση της δικής μας διοίκησης ωστόσο πέρα και πάνω από αυτά ο συνδυασμός μας διαθέτει ποιότητες που έχουμε ανάγκη όλοι μας στις τόσο δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που ζούμε.

Διαθέτουμε ρεαλισμό και φαντασία, εμπειρία και δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και διορατικότητα, υπευθυνότητα και τόλμη.

Διαθέτουμε όπως και κάθε πολίτης που πονά και αγωνιά για την πόλη του, αγάπη για τον τόπο μας, όραμα για όσα θα δημιουργήσουμε και σεβασμό για όσα θα αφήσουμε πίσω μας, για όσα κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές.

Γι αυτό ονειρευτείτε, τολμήστε!

Εμπιστευτείτε μας.

Εμπιστευτείτε και στηρίξτε τον δικό μας συνδυασμό , τον δικό σας συνδυασμό, την Σκύδρα του αύριο, την πόλη όπου αξίζει να ζήσουμε.

Φίλες και φίλοι,
συμπολίτες μου...

Γειά σας και χαρά σας.

Με τη νίκη!

9 σχόλια:

  1. κ. Καραγιάννη έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. Αφιερώνεις αρκετό χρόνο και χώρο από την ομιλία σου στους γιατρούς τους οποίους θεωρείς όπλα της Ιγνατιάδου σε μια πρωτοφανή επίθεση εις βάρος σου. Λες ότι ενώ πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο χρησιμοποιούν τις υποδομές του ΕΣΥ παράνομα, για τα εκλογικά σους συμφέροντα. Κατ΄αρχάς ποιοι είναι οι γιατροί του ΕΣΥ. Ο ένας υποψήφιος γιατρός είναι ο Στάθης Ανδρεάδης, ο άλλος; Προφανώς εννοείς τον Γιώργο Θεοδοσίου ο οποίος πρώτον δεν είναι υποψήφιος και δεύτερον δεν είναι πλέον γιατρός του ΕΣΥ γιατί πήρε σύνταξη εδώ και 2-3 χρόνια. Βέβαια είναι υποψήφιος ο γιός του και είναι γεωπόνος. Θα μου πεις: «εσένα τι σε νοιάζει αν παραμυθιάζω τους ψηφοφόρους μου; Όσοι δεν τρώνε κουτόχορτο ας μην τα πιστεύουν.» Όσον αφορά τον Στάθη Ανδρεάδη όσο τον κατηγορείς τόσο χάνεις. Αλήθεια τι κακό έχει κάνει, με το να εξυπηρετεί όλο τον νομό, να αγκαλιάζει κάθε ασθενή από όπου και να προέρχεται και φυσικά είναι καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά για την δουλειά του. Πράγμα βέβαια που δεν μπορούμε να πούμε και για εσένα. Ψυχραιμία λοιπόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό που έχουν κάνει αυτοί οι αξιότιμοι γιατροί είναι ότι "πήγαν" με το παλιομοδίτικο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ρουσφετικό κατεστημένο του ελλειπέστατου και επικίνδυνου "συνταξιούχου" συναδέλφου τους κύριο Χοίδη. Δεν βλέπουν λοιπόν καθαρά και δεν ξεχωρίζουν τα πρόβατα από τους λύκους.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά; Ο καραγιαννης δεν έχει άτομο που δουλεύει στο κέντρο υγείας;; Για χάπια πηγαίνεις και όλο το προσωπικό για το προσωπικό Δράμα της κοπέλας μιλουσε.... Ψηφιστε την να μη φύγει..... Κατα τα αλλά εσείς δεν έχετε να εξυπηρέτησετε αυτοσκοπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Καραγιάννη, βρε Μιχάλη κατηγορείς τον Χοϊδη ότι σου απάντησε στις κατηγορίες που του απεύθυνες; Είσαι καλά; Μπορείς να λες ότι θες για τον νυν δήμαρχο ή για τον καθένα μας και αυτός δεν πρέπει να σου απαντήσει; Ή μήπως πρέπει να σε ρωτήσει πότε σε βολεύει να σου απαντήσει; Δήμαρχος θέλεις να γίνεις, λίγος ορθολογισμός!!! Πράγματι υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Ιγνατιάδου και είναι δικαίωμά του, Εξάλλου σας γνωρίζει καλά και τους δύο, εσένα μάλιστα σε είχε και έμμισθο σύμβουλο. Θα ξέρει πολλά για να υποστηρίζει την Ιγνατιάδου…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον νυν Δήμαρχο κύριο Χοίδη ας μη μιλάμε, γιατί κανείς δεν θα πεθυμήσει τις αγριοφωνάρες του, το παλαιό-αυταρχικό τρόπο εξουσίας όπου ΟΛΑ περνούσαν από τα χέρια του και τις προτημήσεις του σε εργολάβους και επιχειρηματίες της αρεσκείας του. Τη πελατειακή του σχέση με τους ψηφοφόρους συνεχίζει η κυρία Ιγνατιάδου με την υποστήριξη που της έδωσε εδώ και καιρό. Η Ελλάδα του κύριου Χοίδη μας έχει χρεοκοπήσει και επιτέλους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΧΥΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ. Η συνειδήσεις του κόσμου δεν αγοράζονται με 50ευρα στα ψηφοδέλτια ούτε με εκβιασμούς. Επιτέλους άνθρωπο σαν τον κύριο Χοίδη ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ γιατί ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βγαλουμε δημαρχο τον Καραγιαννη μπας και δωσει καμια αδεια για JUMBO και στην Σκυδρα. Κατεστρεψε τα εμπορικα μαγαζια των Γιαννιτσων, παραμονη Χριστουγεννων που οι αλλοι υπαλληλοι ειχαν αδεια και ηταν αντιθετοι, ας καταστρεψει και τα μαγαζια της Σκύδρας τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. καραγιαννη πες μας τι εχεις προσφερει στους κατοικους του δημου σκυδρας τα τελευταια εικοσι χρονια που ασχολεισαι με τα κοινα απο τις θεσεις που κατειχες [αντινομαρχη συμβουλου δυο δημαρχων αντιδημαρχου]μεαμοιβες απο το ελληνικο δημοσιο .ο γιατρος εχει κριθει την προιγουμενη κυριακη, τωρα κρινεσαι εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κατηγορίες για τον Καραγιάννη είναι γενικές και αόριστες σαν να προέρχονται από αυτούς που θέλουν να τα "ξαναπάρουν" από την αυλί του Χοίδη. Γιατί άραγε ο συνδιασμός Ιγνατιάδου έχει βάλει ΤΟΣΑ χρήματα για να "ξαναβγεί" σε ένα Δήμο που χρεοκοπίσανε και ΠΟΤΕ δεν μπορούσε να πληρώσει. Υποσχεθήκανε, εκβιάσανε, πληρώσανε για να συνεχίσουν τη παλαιομοδίτικη ΠΑΣΟΚΙΚΗ καταστροφική πολιτική του "άχρηστου" Χοίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.