Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια της κερασιάς» στη Σκύδρα

Ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: « Η καλλιέργεια της κερασιάς »

Η ημερίδα θα
διεξαχθεί στις 05/06/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:30μμ στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ. Μαυροβούνι - Έδεσσας, πρώην ΚΕΓΕ) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Φυλλοβόλων Δένδρων Νάουσας, την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2381089483 (υπεύθυνοι κ.Σιδηρόπουλος Μιχαήλ,κ. Θεοχαρόπουλος Ιωάννης)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.