Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Συμμετοχή του Πανεδεσσαϊκου στο ARIS SUMMER BASKETBALL CAMP που θα πραγματοποιηθεί στην κατασκήνωση SKOURAS στη Χαλκιδική 28/06-04/07/2014

Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο ΑRIS SUMMER BASKETBALL CAMP που θα πραγματοποιηθεί το επταήμερο 28/06-04/72014 στην αθλητική κατασκήνωση SKOURAS SPORTS & LANGUAGE CAMP στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής.
Το ARIS BASKETBALL CAMP περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επτά(7) ημερών που συνδυάζει την ατομική βελτίωση των αθλητών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, με τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Σε ένα όμορφο περιβάλλον φτιαγμένο για παιδιά, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν, να ζήσουν κατασκηνωτικά και να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι.
Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από έμπειρους προπονητές και να γνωρίσουν από κοντά τον προπονητή και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας, ενώ θα υπάρχουν σε καθημερινή βάση επισκέψεις γνωστών αθλητών που το παραπάνω χρονικό διάστημα θα κάνουν  τις διακοπές τους στη Χαλκιδική.

 Συνοπτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-δύο προπονητικές μονάδες ημερησίως σε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις.
-πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης από εξειδικευμένο γυμναστή.
-προβολή αγώνων μπάσκετ στην αίθουσα video.

Προσφέρονται:
-Πλήρης διατροφή.
-Μεταφορά από και προς την κατασκήνωση.
-Τρίωρο ημερήσιο αθλητικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης.
-Γνωριμία με περισσότερα από 25 αθλήματα και δραστηριότητες.
-Καθημερινή κολύμβηση στη θάλασσα και στην πισίνα.
-Έμπειρους ομαδάρχες και κοινοτάρχες που βρίσκονται όλο το 24ωρο με τα παιδιά.
-Οργανωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας.
-Ιατρείο με δύο γιατρούς και δύο νοσοκόμους 24ωρης λειτουργίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών, ενώ την αποστολή της ομάδας του Πανεδεσσαϊκού θα συνοδέψει και η προπονήτρια του συλλόγου Πούφλη Μαίρη η οποία θα συμμετάσχει και στο προπονητικό τιμ του camp. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν πλούσια δώρα και αναμνηστικά από τους χορηγούς.

 Το κόστος συμμετοχής για το επταήμερο έχει καθοριστεί στα 195€ ενώ είναι δωρεάν για τα παιδιά των οποίων οι γονείς ανήκουν στα κάτωθι ασφαλιστικά ταμεία:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 2014
Τα παιδιά  μπορούν να έρθουν ΔΩΡΕΑΝ στην κατασκήνωση αν ο πατέρας ή η μητέρα ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες.
Για πληροφορίες στους προπονητές του Πανεδεσσαϊκού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.