Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μήνυμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρίτσου

Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ από καρδιάς που τιμήσατε με την ψήφο σας την «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» και τα άξια στελέχη του συνδυασμού μας.
Ψηφίσατε με υγιή σκέψη και καθαρή συνείδηση και μας επιλέξατε γιατί μας κρίνατε έντιμους, σοβαρούς και ικανότερους να οδηγήσουμε την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία στο δρόμο της
ανάπτυξης και των μεγάλων ευκαιριών. Είπατε «όχι» σ’ αυτούς που προσπάθησαν να σας παραπλανήσουν  και αποφασίσατε με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας για τον τόπο μας.
Δεν αρκούν οι δικές μας ευχαριστίες. 
Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κρίνατε με οξυδέρκεια και αποφασίσατε ορθολογικά, επειδή δεν «χρωστάτε» σε κανέναν και δεν «μασάτε» από ψεύτικα λόγια.  Η προσπάθεια συνεχίζεται και πάλι από μηδενική βάση.
Σας καλώ όλες και όλους, εκείνους που μας ψήφισαν και εκείνους που επέλεξαν κάποιον από τους συνδυασμούς που αποκλείσθηκαν στον πρώτο γύρο, να προσέλθετε και την επόμενη Κυριακή δυναμικά στις κάλπες για να ανατρέψουμε το φαύλο και φθαρμένο καθεστώς που καταδίκασε την Πέλλα μας στην ανυπαρξία και τη στασιμότητα.
Καλώ επίσης όσες και όσους πλανήθηκαν, προς στιγμήν, από χυδαίους φαρισαϊσμούς και αδίστακτες ψευτιές, να κρίνουν πλέον με εμπειρία και ωριμότητα, αξιολογώντας πράξεις ουσίας και όχι ανέξοδες υποσχεσιολογίες και αλαζονικές πρακτικές. 
Μας ενώνει το ίδιο όραμα για τον τόπο μας και η ίδια ανάγκη για διαφάνεια στο δημόσιο βίο.

Με εκτίμηση Γιάννης Ανδρίτσος
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.