Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήμος Σκύδρας: Πολιτικός πολιτισμός (φωτορεπορτάζ)

Πολιτικός πολιτισμός είναι να μπορείς να αποδέχεσαι άμεσα την πραγματικότητα και το εκλογικό αποτέλεσμα και δίχως ίχνος υποκρισίας, να κατευθύνεσαι μαζί με τους συνεργάτες σου προς το εκλογικό κέντρο της έτερης συνδιεκδικήτριας του δημαρχιακού θώκου για να συγχαρείς την ίδια και τους συνεργάτες της, για αυτήν τους την επιτυχία.

Με την κίνηση τους αυτή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραγιάννης και οι συνεργάτες του, αποδέχθηκαν την νίκη της νέας Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και των συνεργατών της δείχνοντας μας ό,τι υπάρχει θέληση για μια αληθινή αλλαγή αντίληψης και νοοτροπίας στον Δήμο Σκύδρας. Εύγε!

Δείτε καρέ-καρέ το φωτορεπορτάζ που σας ετοίμασε το pella-news.blogspot.gr παρακάτω...












6 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η κίνησή του και μπράβο, αλλά δεν είναι ο μόνος που παραδέχθηκε την ήττα του. Αν δεν δεχόταν ότι έχασε νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα. Φτάνει όμως μην τον προμοτάρετε άλλο οι εκλογές τελείωσαν. Και να μη μίλησω για το "έγκυρο" exit poll του blog σας. Το θυμάστε;;; Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι και πρωτεργάτης του πολιτικού πολιτισμού.....Δώσε μας τα φώτα σου Καραγιάννη....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε κανε και κανενα ορθογραφικο ελεγχο πριν δημοσιεύσεις τα αρθρα σου, εκτος του ότι δεν εισαι καθολου αντικειμενικος εισαι και ντιπ ανορθόγραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στάθη αρκετά προβαλεις τον Καραγιάννη φτανει βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολιτικος πολισμος ομως δεν ειναι να αναφερει στην κεντρικη του ομιλια μπροστα σε τοσο κοσμο την <> , <>.Σκεφτηκε πολυ να γραψει την ομιλια του; Ας μην σχολιασω το οτι πληρωνει για να δημοσιευουν στο συγκεκριμενο blog τα παντα σχετικα με αυτον!!! Αα και ας προσεξουν τουλαχιστον τα ορθογραφικα...εκτος και αν αυτος που τα γραφει δεν εχει τελειωσει καν το σχολειο (αυτο εχω καταλαβει απο τις ανοησιες που γραφει) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.