Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Γ. Ιωαννίδης: Θέλω ο κόσμος να με ψηφίσει για αυτό που είμαι!

Σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε, μεταξύ άλλων και τα εξής:


«Ο Α. Τζιτζικώστας κατάφερε με έντεχνο τρόπο και μία πανάκριβη προεκλογική καμπάνια να εμφανιστεί ως αυτοδιοικητικός, αντικυβερνητικός, αντιμνημονιακός και ανεξάρτητος, παρά τη στήριξη που έχει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Κατάφερε δηλαδή να κάνει τους πολίτες να νομίσουν ότι είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από αυτό που στην αλήθεια είναι.

»Αντιθέτως η δική μας η στάση ήταν στάση αλήθειας και ειλικρίνειας. Δεν καμουφλάρομαι, δεν παίζω άλλο ρόλο, δεν εμφανίζω άλλο πρόσωπο από το δικό μου, θέλω ο κόσμος να με ψηφίζει γι' αυτό που είμαι.

»Κάλεσα τον Α. Τζιτζικώστα πολλές φορές αλλά τον καλώ και τώρα να  παρουσιάσει ένα δικό του έργο στην Περιφέρεια. Ένα έργο που να φέρει την υπογραφή του σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Δυστυχώς απάντηση δεν έχω πάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.