Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δήλωση Μάρκου Μπόλαρη με αφορμή τα σενάρια για ένταξη στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ-Ελιά

"Στην πολιτική μου διαδρομή λειτουργώ κι επιλέγω με κριτήρια πολιτικά.
Η απόστασή μου από το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ, δεν υπαγορεύτηκε από προσωπικές αντιθέσεις, αλλά από τη μετάλλαξή του και την προς τα δεξιά ολίσθηση. Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται συνεχώς τότε
δεν είναι λάθος αλλά συνιστά αλλαγή πολιτικής και μετατόπιση.
Ήμουν και παραμένω βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης και των μικρομεσαίων Ελλήνων.
Έχω εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή μου στην πολιτική ύφεσης, που ασκεί η συγκυβέρνηση. Πολιτική που αποσαθρώνει την παραγωγική βάση της χώρας, διογκώνει την ανεργία, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και μετατρέπει χιλιάδες νέους σε μετανάστες.
Κρίσιμη αναγκαιότητα σήμερα είναι η αλλαγή πολιτικής, με την κατάθεση ενός εθνικού, αναπτυξιακού σχεδίου για την Ελλάδα.
Γι΄ αυτό είναι απαραίτητες οι συνέργειες όλων των προοδευτικών δυνάμεων, που στην πράξη κι όχι διακηρυκτικά, παρεμβαίνουν καθημερινά στην πολιτική ζωή για την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.