Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Επανεξελέγη Δήμαρχος Έδεσσας ο Δημήτρης Γιάννου

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του  δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Έδεσσας, επανεκλέγηκε πανηγυρικά Δήμαρχος ο Δημήτρης Γιάννου, που κέρδισε όπως και το 2010 τον πρώην Δήμαρχο και συνηποψήφιό του Γιάννη Σόντρα, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά της «ψαλίδας» σε σχέση με την πρώτη Κυριακή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Πρωτοβουλία «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» και Δήμαρχος Έδεσσας, στην πρώτη του δήλωση μετά την επανεκλογή του, ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
όλα τα στελέχη της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα – Βεγορίτιδα» κι εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την καθαρή εντολή που μας δώσατε.
Το μήνυμα που λαμβάνουμε από εσάς είναι ένα μήνυμα για ενότητα για σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα του τόπου.
Επιμένουμε στην ενότητα γιατί εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δημοτική αρχή όλων των κατοίκων του Δήμου Έδεσσας και να βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, μακριά από διχαστικές λογικές που δεν οδηγούν πουθενά.
Από σήμερα λοιπόν, με τη δική σας καθαρή εντολή, συνεχίζουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει.

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας»


Το pella-news.blogspot.gr εύχεται στoν επανεκλεγέντα Δήμαρχο Έδεσσας καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην νέα του πενταετή θητεία, ώστε να συνεχίσει να διοικά ενωτικά και με σκληρή δουλειά, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και λύση των προβλήματων του τόπου, όπως το επιτάσσουν η επιλογή των δημοτών και το κάλεσμα της νέας εποχής στο Δήμο Έδεσσας.

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του 2ου γύρου των εκλογών στο Δήμο Έδεσσας:

Αποτελέσματα επίσημης σελίδας της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Αποτελέσματα επίσημης σελίδας
του Υπουργείου Εσωτερικών

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του 1ου γύρου των εκλογών στον Δήμο Έδεσσας, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.