Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Γιάννη Ανδρίτσου υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, εμένα και τους συνεργάτες μου, στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Η επιλογή τους ήταν συνειδητή και ταυτόχρονα ευσυνείδητη για τον τόπο μας και γνωρίζουν ότι δεν θα διαψεύσω με κανένα τρόπο τις προσδοκίες τους.
Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και στους υπόλοιπους συμπολίτες μου:

--εκείνους που υποστήριξαν κάποιον από τους συνδυασμούς που δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο,
--εκείνους που για κάποιο λόγο ψήφισαν την νυν περιφερειακή αρχή,
και να τους καλέσω να σκεφθούν δυό φορές μπροστά στην κάλπη:
Να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί η φαυλότητα στο δημόσιο βίο,
να μην παραδώσουν ξανά την τύχη του νομού μας σε εκείνους που τον καταδίκασαν σε στασιμότητα και απομόνωση,  που είναι υπόλογοι στη δικαιοσύνη για ζητήματα δημοσίου συμφέροντος,
να μην εμπιστευτούν για τη διοίκηση της περιφέρειας αυτούς που δεν δημιούργησαν προϋποθέσεις ανάπτυξης για τον τόπο αλλά αρκέσθηκαν σε φωτογραφίες και πράξεις βιτρίνας.
Η Πέλλα χρειάζεται ανθρώπους σοβαρούς, κρυστάλλινους, ικανούς να διαχειριστούν  με ποιότητα και διαφάνεια τα προβλήματα του τόπου.
Το νέο ΕΣΠΑ αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και ειδικότερα της Πέλλας. Αυτή την ευκαιρία μπορούν να την διασφαλίσουν μόνον ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Ανδρίτσος.


Με εκτίμηση
Γιάννης Ανδρίτσος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης
«Περιφέρεια Πρωταθλήτρια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.