Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ομιλία-Μήνυμα Μ.Καραγιάννη σε φίλους και υποστηρικτές:«Το μέλλον είναι μπροστά μας»

Με την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Σκύδρας ο υπ. Δήμαρχος Μιχάλης Καραγιάννης και οι συνεργάτες του κατευθύνθηκαν στα γραφεία της έτερης συνυποψήφιας και νέας Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, ώστε να την συγχαρούν για την εκλογή της, γεγονός που συναύδει με τον πολιτικό πολιτισμό.

Αμέσως μετά, ο κ. Καραγιάννης και οι συνεργάτες του, επέστρεψαν  στο εκλογικό τους γραφείο και ο ίδιος απηύθυνε σύντομη ομιλία-μήνυμα ενώπιον των φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού του, στους οποίους τόνισε ό,τι... «το μέλλον είναι μπροστά μας».

Ολόκληρη την  σύντομη ομιλία-μήνυμα, μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο...

3 σχόλια:

  1. Μήνυμα και όχι μύνημα όπως και ενώπιον και όχι ενώπιων, αλλά έχετε 5 χρόνια μπροστά σας να μάθετε ορθογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είστε εκνευρισμενοι ρε παιδάκια αφού λέμε τώρα ότι είστε νικητές..ας πούμε δηλαδή...calm down guys...Α συγχαρητήρια...λέμε δηλαδή έτσι για τα τυπικά χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.