Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Γι’ αυτό ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Γιατί θέλω την Ελλάδα στην Ευρώπη».

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Τον Μάιο του 1979, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και οι συνεργάτες του υπέγραψαν την ένταξη της χώρας μας στη μεγάλη δημοκρατική Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Η Ελλάδα πρωτοπορεί και γίνεται το δέκατο στη σειρά μέλος της Οικονομικής Κοινότητας της Ευρώπης. Μια νέα εποχή ελπίδας ξεκινάει για την Ευρώπη, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η οποία επισφραγίστηκε με την ένταξη της χώρας στο Ευρώ.

Μόλις πρόσφατα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης  Σαμαράς, η Κυβέρνηση Συνεργασίας και η Νέα Δημοκρατία, με τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού και τη σκληρή δουλειά, κατάφεραν να βγάλουν την Ελλάδα από τους κινδύνους μιας διαρκούς αβεβαιότητας και οικονομικής αστάθειας. Πέτυχαν  να απομακρύνουν οριστικά κάθε σενάριο εξόδου της από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ.

Τα βήματα ήταν μελετημένα και συγκεκριμένα:

Πρώτον, αποκαταστάθηκε η αξιοπιστία της χώρας.

Δεύτερον, απετράπη ο κίνδυνος της άτακτης χρεοκοπίας.

Τρίτον, προωθήθηκαν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις.

Τέταρτον, σταθεροποιήθηκε η οικονομία και η Ελλάδα επανήλθε και πάλι στον διεθνή οικονομικό χάρτη ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Πέμπτον, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να περάσουμε από την ύφεση στην ανάκαμψη και άνοιξε ο δρόμος για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.

Η Ελλάδα σήμερα προχωρά με σταθερά βήματα μπροστά.


Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, πριν αποφασίσουμε, είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία που έχει για τον ελληνικό λαό η ισχυρή εκπροσώπηση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο η ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.  Με τη δράση και τις παρεμβάσεις τους διεκδικούν και επιτυγχάνουν στόχους για τους Έλληνες και μάχονται για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Αξίζει να επιλέξουμε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας γιατί θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Γιατί θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ισχυρή και Υπερήφανη !

Διονύσης Σταμενίτης
Βουλευτής Πέλλας

Νέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.