Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Συγχαρητήρια Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Εδέσσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Συγχαίρει,

 τους τρίτεκνους υποψηφίους όλων των πολιτικών παρατάξεων που εκλέχθηκαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. 

Τους ευχόμασθε να έχουν δύναμη, σύνεση και συνεχή σκέψη ότι εκλέχθηκαν για το ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΛΟ. Έχουν πρόσθετη υποχρέωση να αγωνισθούν μέσα από  τις νέες θέσεις και ΄΄μετερίζια΄΄ για τον δίκαιο αγώνα μας: Την αντιμετώπιση του Σοβαρότατου Δημογραφικού Προβλήματος που
ταλανίζει την Ελλάδα με δυσμενέστατες συνέπειες που τις βιώνουμε καθημερινά.

 Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τους δήμους που ανήκουν σε αυτήν είναι από τις περιοχές της Χώρας με τον χαμηλότερο δείκτη γονιμότητος και υψηλό ποσοστό γηρασμένου πληθυσμού. 

Ελπίζουμε και είναι πίστη μας ότι οι εκλεγμένοι τρίτεκνοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους  και θα μας βρούν αρωγούς, στην προσπάθειά τους για να προωθήσουν(πιέσουν) προς την κατεύθυνση της αντιμετωπίσεως του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ τόσο της Ελλάδος όσο και στα πλαίσια της ΕΕ με συνέπεια, προοπτική και αποτελεσματικότητα.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, 
την περίοδο των υποσχέσεων, θα την διαδεχθεί η περίοδος της συνέπειας και της έμπρακτης απόδειξης των λόγων.

Ο Σύλλογος, και την διάθεση και την αναγκαία γνώση έχει, για τα θέματα που σχετίζονται με τον δίκαιο αγώνα των τρίτεκνων οικογενειών και το δημογραφικό πρόβλημα. 

Τους εκλεγμένους τριτέκνους συνεχίζουμε να τους θεωρούμε μέλη μας και είμασθε στην διάθεσή τους για κάθε ενημέρωση-πληροφόρηση που θα αφορά τους στόχους και σκοπούς του ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.