Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Γ. Ιωαννίδης: Το μανδύα του ανεξάρτητου φορούν μέχρι και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα

«Ο Συνδυασμός μας φορτώθηκε από το εκλογικό σώμα βάρη που δεν του αναλογούσαν. Για το λόγο αυτό μίλησα την Κυριακή για ένα αποτέλεσμα που αδικεί την προσπάθειά μας. Πολλοί πολίτες θέλησαν από την κάλπη της
Κυριακής να στείλουν πολιτικά μηνύματα και να ψηφίσουν τιμωρητικά. Έτσι η μπόρα πήρε και εμάς. Ας ελπίσουμε ότι η μπόρα αυτή ξέσπασε και έμεινε πίσω μας».

 Αυτά τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης. Όπως σημείωσε, το πολιτικό κλίμα που επικράτησε στις εκλογές ευνόησε άλλα ψηφοδέλτια που εμφανίζονται ως ανεξάρτητα και υπερκομματικά, ενώ δεν είναι.

«Μερικοί πάνε, όχι σύμφωνα με τις προσωπικές τους αξίες και αρχές αλλά σύμφωνα με τη μόδα. Η φετινή μόδα λοιπόν επιτάσσει να φορεθούν τα υπερκομματικά! Γι αυτό φορούν τον μανδύα του ανεξάρτητου μέχρι και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.