Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Ιωάννης Βέττας είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» (Α.Τζιτζικώστας-Θ.Θεοδωρίδης)

Ο Ιωάννης Βέττας, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 18ης Μάη 2014 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή ενότητα Πέλλας με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας τον νυν, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Βέττας Ιωάννης του Νικολάου, γεννήθηκε το 1945 στην Έδεσσα, στην οποία κατοικεί και ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου.

Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Τζώγα και πατέρας δύο τέκνων που περάτωσαν πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και ασκούν το επάγγελμα του Δικηγόρου.

Το 1969 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια φοίτησε για δύο χρόνια στο μεταπτυχιακό τμήμα του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου του Α.Π.Θ. Έχει καταρτιστεί σε ειδικά σεμινάρια για τμήματα αλλοδαπών στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου τής Χάγης και στα Πανεπιστήμια του Saint Andrews της Σκωτίας, Reading και Oxford της Αγγλίας σε θέματα Διεθνούς Δικαίου και Ενοποίησης της Ευρώπης.

Το 1969 κατατάχθηκε στην πολεμική αεροπορία, όπου υπηρέτησε ως έφεδρος ανθυποσμηναγός.

Έχει πλούσια συμμετοχή στα κοινά αφού διετέλεσε:
- Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Έδεσσας.
- Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ.
- Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Έδεσσας.
- Πρόεδρος του Ταμείου Πρόνοιας Δικηγόρων Π.Ε. Πέλλας.
- Αντιπρόεδρος της Αερολέσχης Έδεσσας.

Υπήρξε υποψήφιος Πρόεδρος και αιρετό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας και μέλος πολλών κοινωνικών φορέων της πόλης και της Π.Ε. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.