Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ εως 30 Απριλίου»

Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ έως 30 Απριλίου, όπως είχε ήδη ενημερώσει ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σε προηγούμενη ανακοίνωση του. Σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ δέχτηκε την εισήγηση για παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών. Οι αγρότες θα μπορούν να καταβάλουν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΛΓΑ έως
30 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Τζαμτζής έπειτα από συνεχής παρεμβάσεις, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο αλλά και με επαφές τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο Βασίλη, όσο και τον Αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ κ. Μποτό Αργύρη, δικαιώνεται διότι δίνεται παράταση ενός μήνα – έως 30 Απριλίου- για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ από τους αγρότες.

Ο κ. Τζαμτζής δηλώνει ικανοποιημένος που το αίτημά του για την παράταση γίνεται δεκτό και δήλωσε ότι : «Πριν το Πάσχα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας θα έχουν ολοκληρωθεί οι εκτιμήσεις και οι πληρωμές στο Νομό Πέλλας που αφορούν τις περσινές ζημιές (παγετός, χαλάζι, ανεμοθύελλα, βροχόπτωση) και οι αγρότες θα μπορούν να είναι εμπρόθεσμοι στην καταβολή των ασφαλιστικών τους εισφορών για το έτος 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.