Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αυλαία για το παιδικό έργο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου «Τα καινούργια Ρούχα του Βασιλιά»

Μια ακόμα παραγωγή του Ε.Θ. που μάγεψε μικρούς και μεγάλους φίλους έκλεισε τον κύκλο της τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014.

Δοθήκαν συνολικά 10 παραστάσεις για τα σχολεία αλλά και για το θεατρόφιλο κοινό της πόλης και απόλαυσαν το έργο σχεδόν
2.000 άτομα.

Οι Ερασιτέχνες ηθοποιοί του Εδεσσαϊκού Θεάτρου αλλά και η τεχνική ομάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού του Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η μαζική συμμετοχή και η στήριξη από την εκπαιδευτική κοινότητα καταδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Ε.Θ. με ποιοτικά έργα αλλά και πολύ μεράκι από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς τους τεχνικούς και τη Διοίκηση.

Παράλληλα την Κυριακή 30 Μαρτίου το Εδεσσαϊκό Θέατρο συμμετείχε, «ζωντανεύοντας» το παραμύθι «Το παραμύθι της μάγισσας γιαγιάς» Της συγγραφέως - εκπαιδευτικού Κικής Δημητριάδου στην παρουσίαση των νέων παραμυθιών της.

Την εκδήλωση διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος «Βαρόσι» Έδεσσας στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου Έδεσσας και το Ε.Θ. ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την στήριξη της εκδήλωσης. Εμψυχώτρια της ομάδος ήταν η Δέσποινα Οτουντζίδου.

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο Τετάρτη 9 Απριλίου διοργανώνει από κοινού με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας, Θεατρικό Αναλόγιο – αφιέρωμα στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με αφορμή την επέτειο 3 χρόνων από το τον θάνατο  του συγγραφέα
Στο θεατρικό αναλόγιο θα αναγνωστούν έργα του συγγραφέα «Η γυναίκα και ο Λάθος» και «ο πανηγυρικός» καθώς και ένα αφιέρωμα στην ζωή και την πορεία του συγγραφέα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 7.00μμ στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας.

Η Πρόεδρος Αργυρώ Δημάκα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές για τη ποιοτική δουλειά τους, την εκπαιδευτική κοινότητα για τη στήριξη του Εδεσσαϊκού Θεάτρου αλλά και το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, μικρούς και μεγάλους, που αγκαλιάζουν και συμμετέχουν σε κάθε καλλιτεχνική προσπάθεια του Εδεσσαϊκού θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.