Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πρωτιά Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας...

...σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που αναρτήσαμε για συνολικά 14 ημέρες στο pella-news.blogspot.gr με το ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ Δ.ΣΚΥΔΡΑΣ;  και η οποία έληξε χθες, πριν μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα, σε δείγμα 664 ψηφοφόρων που ψήφισαν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, η πρόθεση ψήφου, είχε ως εξής:

Πρώτος ο Μιχάλης Καραγιάννης με 216 ψήφους και ποσοστό 32,%, δεύτερος ο Μάνος Κανάκης με 197 ψήφους και ποσοστό 29%, τρίτη η Κατερίνα Ιγνατιάδου με 136 ψήφους και ποσοστό 20%, τέταρτος ο Παναγιώτης Καρασαρλίδης με 95 ψήφους και ποσοστό 9% και πέμπτη η Ραχήλ Αλεξανδρίδου με 50 ψήφους και ποσοστό 7%.

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της πρόθεσης ψήφου 664 ανθρώπων που ψήφισαν στην δημοσκόπηση που αναρτήσαμε κι ασφαλώς και δεν θα αντικαταστήσουν τα επίσημα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, αλλά αποτελούν ένα σεβαστό δείγμα που θα πρέπει ωστόσο να ληφθεί υπ'οψην και για ένα πράμα μόνο μπορούμε να σας δώσουμε υπόσχεση...

ό,τι θα επαναλάβουμε και για τον δεύτερο γύρο, αντίστοιχο ερώτημα με τους δύο φιναλίστ.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.
Να είσαστε όλοι καλά και θα επανέλθουμε...

5 σχόλια:

  1. Ρε δημοσιογραφε της τρουμπας αυτό το γκάλοπ έτσι όπως το έστησες δεν θα σε πιστέψει κανένας. Αμάν έρχεται ο κομμουνισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα δηλαδη ο Κανακης χαιρεται; μην το μαθουν τα μεγαλα καναλια θα μιλανε για την κομουνιστική Σκύδρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αληθεια απο ποτε κκε η σκυδρα ?και σεις οι ιδιοι (δημοσιογραφοι?)βλεπετε οτι κατι δεν παει καλα λοιπον να το εμπιστευθουμε η το παραβλεψουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To blog έχει πρώτο και με διαφορά τον Καραγιάννη, οπότε για αληθοφάνεια της ψηφοφορίας έβαλε τον Κανάκη δεύτερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το pella-news.blogspot.com σε παρουσία έχει πρώτο και μοναδικό υποψήφιο τον Καραγιάννη. Οι άλλοι σαν να μην υπάρχουν. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "μεγαλοδημοσιογράφος" κος κος ανεπαγγελτος...ας μας πει σημερα τα ποσοστα.... ΣΗΜΕΙΩΝΩ οτι η pellanews ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ δεν εχει καμία σχέση μ'αυτο το blog-site του "μεγαλοδημοσιογραφου" που φαινεται ξεκαθαρα τι υποστηριζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.