Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Ανοικτή επιστολή Συλλόγου προς υποψηφίους δημοτικών εκλογών

Σας γνωρίζουμε ότι η ακόλουθη ανοικτή επιστολή του Συλλόγου μας στάλθηκε προς τους υποψηφίους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους των Δήμων Εδέσσης και Σκύδρας. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
 “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”
 58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6944161115
 Άρ.πρωτ.: 002/2014
 Έδεσσα 30 Απριλίου 2014 


 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΩΝ ΕΔΕΣΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ

 Αξιότιμοι(ες) Υποψήφιοι(ες) Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι 
για τους στον Δήμους Εδέσσης και Σκύδρας 

 Σας ευχόμασθε ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και
 ο Αγώνας σας να είναι αγώνας για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟΝ 

 Οι εκλογές(δημοτικές ή περιφερειακές ή βουλευτικές), είναι η ύψιστη στιγμή της Δημοκρατίας σε μια κοινωνία. Είναι και θα πρέπει να είναι βαθιά ριζωμένη στον νου μας η σκέψη, ότι ο πολίτης που αποφασίζει να κατέλθη στον πολιτικό στίβο ΠΡΕΠΕΙ να προτάξει το ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΛΟ από το εγώ του. Οποιαδήποτε άλλη άποψη και σκέψη δεν έχει καμία σχέση με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Μπορείτε να δώσετε οποιαδήποτε άλλη ονομασία αλλά όχι δημοκρατία. Ο αγώνας για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟΝ είναι επίπονος, δύσκολος, σκληρός, ψυχοφθόρος και στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θα ακούσετε μια ΄΄καλή κουβέντα΄΄. Την χαρά θα την νιώσετε αργότερα, όταν απόμαχοι, θα βλέπετε όσα πράξατε ή δεν πράξατε με τις αντίστοιχες επιπτώσεις.
 Ο Σύλλογός μας, είναι ένα ζωντανό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας μας, που αγωνίζεται με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο και τα λιγοστά μέσα που διαθέτει -με ισχυρή θέληση και επιμονή, για να πείσει την Πολιτεία(τοπική, περιφερειακή και Κυβέρνηση) ώστε να αντιμετωπίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το σοβαρότατο Δημογραφικό Πρόβλημα που για την Πατρίδα μας είναι βόμβα εκραγείσα στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους μας. Οι δήμοι Εδέσσης και Σκύδρας συγκαταλέγονται στους δήμους που κατά την απογραφή του 2011 όχι μόνο μειώθηκε ο πληθυσμός τους αλλά είναι και πιο γερασμένος.
 Έχοντας αυτές τις σκέψεις, απευθυνόμασθε σε εσάς για να ενημερωθούμε εάν στις θέσεις, στόχους, επιδιώξεις και υποσχέσεις σας, που με περισσή παρρησία καθημερινά ανακοινώνετε, περιλαμβάνονται και μέτρα-προτάσεις υλοποιήσιμες που θα στηρίξουν, σε τοπικό επίπεδο την κοινωνία προς την κατεύθυνση αντιμετωπίσεως του δημογραφικού προβλήματος. Ως Σύλλογος θα ήθελε να ενημερωθεί για μέτρα στήριξης των οικογενειών με τρία τέκνα,ορισμένα εκ των ακολούθων είναι:
 -Μείωση Δημοτικών τελών, φωτισμού και Υδρεύσεως σε ποσοστό 50%
 -Τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, όμοια αυτών για τις πολύτεκνες οικογένειες,
 -Συμβολή στην βράβευση μαθητών/φοιτητών τρίτεκνων οικογενειών του Δήμου σας.
 -Μείωση διδάκτρων κατά 50% για φοίτηση τέκνου/των γονέων με τρία παιδιά στο Δημοτικό Ωδείο. Ενίσχυση(οικονοική) της μητέρας που θα γεννά 3ο παιδί για την κάλυψη των πρώτων σοβαρών εξόδων της οικογένειας.
 -Υιοθέτηση της προτάσεώς μας για νομοθετική ρύθμιση ώστε να συμμετέχει εκπρόσωπος του συλλόγου μας(και άλλων συλλογικών φορέων της τοπικής κοινωνίας) στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
 -Ένταξη στις αυτές προϋποθέσεις των τρίτεκνων οικογενειών με τους πολυτέκνους σε υποστηρικτικές δράσεις του Δήμου.

 Παρακαλούμε όπως έχουμε τις σχετικές απαντήσεις σας ώστε να ενημερώσουμε έγκαιρα τα μέλη μας, όπως έχουμε την υποχρέωση.

 Με τιμή και ελπίδα για την ανταπόκρισή σας
 Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.