Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Διήμερο επισκέψεων της υπ. Περιφερειακής Συμβ. Μαρίας Ζωγράφου-Τσαντάκη σε χωριά της ΠΕ Πέλλας

Το διήμερο 30-4 και 1-5-2014 η περιφερειακή σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, επισκέφτηκε χωριά του Δήμου Έδεσσας και του Δήμου Αλμωπίας, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τους συνυποψηφίους της περιφερειακούς συμβούλους. 

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Απριλίου τις απογευματινές ώρες έγινε επίσκεψη
στη όμορφη παραλίμνια Περαία όπου οι κάτοικοι στα καφενεία του χωριού υποδέχτηκαν όλους με εγκαρδιότητα και φιλική διάθεση Μάλιστα έγινε συζήτηση για τις μεγάλες γεωργικές καλλιεργήσιμες εκτάσεις, υψηλής αποδοτικότητας, της περιοχής και για τα ποιοτικά φρούτα μεγάλης προστιθέμενης αξίας  που παράγονται σε αυτές. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο καταπράσινο Κάτω Γραμματικό, χωριό με ιστορικό παρελθόν και εκεί πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους κατοίκους σχετικά με την πρόσβαση στον ορεινό όγκο και τη σύνδεση του χωριού με περιοχές της γειτονικής Ημαθίας, της Νάουσας και της Πτολεμαΐδας, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ κοντικές αποστάσεις έχουν όμως ατελές οδικό δίκτυο που δεν βοηθά τη συχνή και ασφαλή συγκοινωνία. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στον ορεινό χωριό νέο Άγιο Αθανάσιο, όπου κάτοικοι έθεσαν το θέμα της διάνοιξης και των καθαρισμό από κλαδιά κ.α.της συμμαχικής οδού (παλιού επαρχιακού δρόμου) Άγιος Αθανάσιος -όρια Ν.Φλώρινας-Κέλι για ευκολότερη διάβαση στα γύρω κτήματά τους. Η διάνοιξη αυτή δρομολογήθηκε άμεσα με τον προγραμματισμό επίσκεψης υπαλλήλων των τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας για την καταγραφή του προβλήματος και άμεση επίλυσή του. Στην Άρνισσα επίσης έγινε ενημέρωση για τον συνδυασμό μας "Αλληλεγγύη" σε όλα τα καταστήματα και καφέ της κεντρικής αγοράς της.

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν την 1η Μαίου, σε χωριά της Αλμωπίας. Στην Υδραία, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους πολλούς θαμώντες καφενείου του χωριού αρκετά στοιχεία από το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στην Πέλλα.και συζητήθηκε η σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και  η σημασία της συμμετοχής των κατοίκων στην κάλπη.
 Στη Δωροθέα και τη Σωσσάνδρα υπήρξε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους, όπως επίσης ανάλογη ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου στο ιστορικό Γαρέφι. 
 Η περιοδεία της 1ης Μαίου ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα γεμάτα από κόσμο καφενεία των Προμάχων  όπου επίσης οι φιλόξενοι κάτοικοι του χωριού "αγκάλιασαν" με πολύ ενδιαφέρον όλη την ομάδα του συνδυασμού "Αλληλεγγύη".

 Στην Περαία συζήτηση στο καφενείο

Στο Κάτω Γραμματικό
  Στο Κάτω Γραμματικό (Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Γιάννης Βέττας)
  Στο νέο Άγιο Αθανάσιο 
 Στην Υδραία (Θεόδωρος.Θεοδωρίδης, Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Πέτρος Ζέρζης)
  Στην Δωροθέα 
 
 Στο Γαρέφι (Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Πέτρος Ζέρζης, Γιάννης Βέττας)
 Στο Γαρέφι με ηλικιωμένους στην πλατεία
 Στο Γαφέρι με τη νέα γενιά
  Στη Σωσσάνδρα χαιρετώντας τους κατοίκους
  Στη Σωσσάνδρα συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού

 Στους Προμάχους συζήτηση με τη νέα γενιά
 Πρόμαχοι: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Γιάννης Χατζής
 Στους Προμάχους με φίλους και γνωστούς στα καφέ
 Στους Προμάχους συζήτηση με την Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.