Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γ.Ανδρίτσος: Με υπεκφυγές κ. Θεοδωρίδη δεν απαντώνται ζητήματα προσωπικής & πολιτικής τιμής

"Για τις βαριές καταγγελίες για τις οποίες έχουν ασκηθεί εισαγγελικές διώξεις ούτε κουβέντα". 

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε το σκηνικό του παραλόγου στην Πέλλα.

Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και, όπως όλοι πληροφορηθήκαμε, σε βάρος του έχουν ασκηθεί 7 ποινικές διώξεις ΑΡΝΕΙΤΑΙ, έστω και τώρα, να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες.

Όταν στις δημόσιες ομιλίες μου έθεσα ανοικτά κάποια από τα ζητήματα, για τα οποία έχουν ασκηθεί εισαγγελικές διώξεις, ο κ. Θεοδωρίδης τα προσπέρασε χαρακτηρίζοντάς τα «πολιτικά κουτσομπολιά».

Πριν δύο ημέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης δημοσιοποίησε σχετικά εισαγγελικά έγγραφα, τα επίσημα, με σφραγίδες και υπογραφές. Ο κ. Θεοδωρίδης αντί να απαντήσει άρχισε τα «καλωσορίσματα» στον κ. Μπόλαρη και τις παρελθοντολογίες για τη συμμετοχή του στα συμβούλια. Για τις βαριές καταγγελίες που τον αφορούν ούτε κουβέντα!


Θα απαντήσει επί της ουσίας ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης ;

Θα παρουσιάσει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται;

Θα υποβάλει μηνύσεις σε όσους «τον συκοφαντούν;»

Ή μήπως θα συνεχίσει να «μαλώνει» όποιον ρωτά τα αυτονόητα και να μην απαντά περιφρονώντας τους πολίτες – «υπηκόους» του , ξεπερνώντας τα όρια του πολιτικού κυνισμού;

Είναι ζητήματα προσωπικής και πολιτικής τιμής κ. Θεοδωρίδη.

ΥΓ. Για ενδεχόμενη απάντησή του στις καταγγελίες που τον αφορούν προσωπικά, ας μην απασχολήσει το γραφείο ενημέρωσης Π.Ε. Πέλλας διότι αυτό οφείλει να λειτουργεί για θεσμικά ζητήματα και δεν είναι το προσωπικό του γραφείο τύπου. Επίσης οι πολίτες δεν έχουν χρήματα για πέταμα ώστε να πληρώνουν πενταμηνίτες συμβασιούχους οι οποίοι απουσιάζουν από την εργασία τους για να μοιράζουν προεκλογικό υλικό του κ. Θεοδωρίδη. Το αυτό και για εργαζόμενους υψηλότερων βαθμίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.