Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Γιάννης Ανδρίτσος: Πνιγόμαστε και η Περιφέρεια σφυρίζει αδιάφορα

Στο ίδιο έργο θεατές, για ακόμη μία φορά, όσοι είχαν την ατυχή σκέψη να κυκλοφορήσουν το Σάββατο υπό βροχή στην Πέλλα και ειδικότερα στο τμήμα από τα Γιαννιτσά μέχρι την Πέλλα. Περίπου από τις 21.30' έως τη 01.00 τη νύχτα η περιοχή είχε μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη, Τα αυτοκίνητα παρέμεναν ακινητοποιημένα με τους επιβάτες να περιμένουν υπομονετικά μέχρι να πέσει η στάθμη του νερού. Οι πιο ανυπόμονοι έφθαναν από Θεσσαλονίκη στα Γιαννιτσά κάνοντας ένα δαιδαλώδες και ενεργοβόρο ταξίδι μέσω Πλατέως και Αλεξάνδρειας. Στον δημοτικό δρόμο Γιαννιτσών - Μεσσιανού -Αρχοντικού ένας εγκλωβισμένος οδηγός κινδύνεψε σοβαρά και στο ύψος της εταιρίας Καπέλλη οι επιβάτες τεσσάρων εγκλωβισμένων οχημάτων δοκίμαζαν επί ώρες τα όρια της αντοχής τους. Οι παρακείμενες επιχειρήσεις κατακλύζονταν για άλλη μία φορά από μεγάλους όγκους λάσπης και ποικίλες φερτές ύλες.


Ολα αυτά προς δόξαν της Αντιπεριφέρειας Πέλλας η οποία για άλλη μία φορά έλαμψε με την απραξία και την απουσία της. Αφαντος ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης δεν είχε ούτε καν το φιλότιμο να επισκεφθεί την πληγείσα περιοχή. Προφανώς επειδή δεν θα είχε απαντήσεις για αυτό τον παραλογισμό της αδιαφορίας απέναντι στους συμπολίτες, απέναντι στην ιστορική μας Πέλλα. Η Διεύθυνση Τροχαίας της περιοχής, η μόνη που βρίσκεται κάθε φορά κοντά στους ταλαιπωρημένους οδηγούς μαζί με το Δήμο Πέλλας, "βομβαρδίζει" εδώ και χρόνια την Περιφέρεια με αναφορές για την ανάγκη να γίνουν άμεσα έργα στην περιοχή πριν κινδυνέψουν και άλλες ζωές, πριν προκληθούν και άλλες βαριές ζημιές σε οχήματα, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Η πιο πρόσφατη απάντηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη, πριν από περίπου τρία χρόνια, ήταν ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις. Στο μεταξύ οι αναφορές της Διεύθυνσης Τροχαίας είναι συνεχείς και επαναφέρουν επιτακτικά το ίδιο αίτημα αλλά πλέον δεν παίρνουν καμμία απάντηση. Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης σφυρίζει αδιάφορα, καμώνεται προκλητικά πως παράγει έργο στο Νομό και περιφέρεται χαρακτηρίζοντας "μη σοβαρό' όποιον δεν του αναγνωρίσει την τεράστια προσφορά του στην Πέλλα και δεν τον τιμήσει με την ψήφο του. Ευτυχώς τόσο οι σοβαροί όσο και οι μη σοβαροί αυτού του τόπου έχουσιν γνώσιν.

ΥΓ.: Άκρως αποκαλυπτικό είναι το χθεσινό θέμα του aridaia24.gr που αποδεικνύει της εικόνες ντροπής που υπήρχαν χθες στον δρόμο από Πέλλα για Γιαννιτσά κι αντίστροφα. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: http://www.aridaia24.gr/2014/05/simveni-tora-plimmira-sto-dromo-apo-tin-pella-sta-giannitsa-poli-epikindines-sinthikes-odigisis-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.