Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τα ντιμπέιτ των υποψήφιων Δημάρχων του νομού Πέλλας στην Πέλλα τηλεόραση

Η Πέλλα τηλεόραση εγκαινιάζει τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014.

Ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα έχει την δυνατότητα να απαντήσει σε κάθε ερώτηση μέσα σε δυο λεπτά. Τέλος ο κάθε υποψήφιος θα έχει την δυνατότητα να παρέμβει εκτός των ερωτήσεων μόνο μια φορά και με χρονικό όριο τα δυο λεπτά. Μετά από κάθε ερώτηση θα αλλάζει η σειρά των ερωτώμενων.

Σήμερα, Δευτέρα στις 15:15 θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου Σκύδρας. Την συζήτηση θα διευθύνει ο Δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος.

Την Τρίτη στις 15:15 θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου Αλμωπίας. την συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης.

Την Τετάρτη στις 15:15 θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Έδεσσας. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος.

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Πέλλας. Την συζήτηση θα διευθύνει ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης.

Η Πέλλα τηλεόραση πάντα παρούσα σε όλες τις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις θα σας μεταφέρει με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα τις απόψεις όλων των υποψηφίων. Τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ θα μεταδοθούν και σε επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.