Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δείτε τους 9 συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο μας σε Π.Ε.Πέλλας και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΑΠΟΦΑΣΗ 8241/2014 - Αριθμός έκθεσης κατάθεσης της πράξης 9059/29-4-2014
ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ
------------------------

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Νικόλαο Βόκα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, ο οποίος ορίστηκε Πρόεδρος του Εκλογικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την υπ’ αριθ. 43/2013 απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου, Θεοδώρα Θεοδοσιάδου, Πρωτοδίκη, Αντώνιο Βαθρακοκοίλη, Πρωτοδίκη – Εισηγητή, οι οποίοι ορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 77/22-4-2014 Πράξη του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου και από τη Γραμματέα Ζωγράφω Σωτηρίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημόσια στο ακροατήριό του την 3η Μαΐου 2014.

ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ τις γραπτές δηλώσεις κατάρτισης των συνδυασμών των υποψηφίων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες υποβλήθηκαν στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είτε με παράδοση από τον υποψήφιο περιφερειάρχη είτε με επίδοση από δικαστικό επιμελητή, ύστερα από παραγγελία του υποψήφιου περιφερειάρχη, για τις Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 προς ανάδειξη περιφερειακών αρχών, καθώς και την υπ' αριθ. 9059/29-4-2014 Πράξη του Προέδρου του Δικαστηρίου αυτού, με την οποία ορίσθηκε δικάσιμος η στην αρχή σημειούμενη, εξέδωσε την ακόλουθη απόφασή του.

Κατ' εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 122 του ν. 3852/2010, σύμφωνα με την οποία, τη δέκατη πέμπτη (15η) ημέρα πριν από την ψηφοφορία το Πολυμελές Πρωτοδικείο της έδρας της Περιφέρειας ανακηρύσσει σε δημόσια συνεδρίαση τους συνδυασμούς των υποψηφίων για τις περιφερειακές αρχές, που έχουν δηλωθεί νόμιμα, και του άρθρου 121 του ίδιου νόμου, που προβλέπει τα περί κατάρτισης των συνδυασμών και επίδοσης ή παράδοσης της σχετικής δήλωσης στον Πρόεδρο του αρμοδίου Πρωτοδικείου, νομίμως συνεδριάζει δημόσια το παρόν Δικαστήριο σήμερα, δέκατη πέμπτη ημέρα πριν από την ψηφοφορία για τις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, για την ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από τον έλεγχο των στοιχείων που υποβλήθηκαν στο Δικαστήριο προκύπτει ότι όλες οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών υποψηφίων Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιέχουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 18 (όπως ισχύει, το πρώτο εδάφιο της περίπτωσης β΄ της παρ. 2 αυτού μετά την αντικ. του με τη διάταξη του άρθρου 24 § 4 του ν. 4257/2014 και η παρ. 3 αυτού μετά την αντικ. αυτής με τη διάταξη του άρθρου 33 § 2 του ν. 4255/2014) και 19 (όπως ισχύει, μετά την κατάργηση της περ. δ΄ της παρ. 3 αυτού με τη διάταξη του άρθρου 33 § 1 του ν. 4255/2014 και η παρ. 5 αυτού μετά την αντικ. αυτής με τη διάταξη του άρθρου 32 § 1 του ν. 4255/2014) του ν. 3852/2010 και ιδίως σχετικά: α) με τον αριθμό των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών, τον ελάχιστο αριθμό των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς και το μέγιστο αριθμό των τελευταίων εντός του ορίου της προσαύξησης, β) με τον αριθμό των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων από κάθε φύλο, σε ποσοστό ανερχόμενο τουλάχιστον στο ένα τρίτο (1/3) του συνολικού αριθμού των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, γ) τις υποψηφιότητες και την κατάρτιση των συνδυασμών. Εξάλλου, οι δηλώσεις όλων των συνδυασμών έχουν επιδοθεί ή παραδοθεί στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου αυτού εντός της οριζόμενης από τη διάταξη του άρθρου 121 παρ. 7 του ν. 3852/2010 προθεσμίας, ενώ διακριβώθηκε ότι σε όλες τις δηλώσεις έχουν επισυναφθεί τα απαιτούμενα από το νόμο για κάθε υποψήφιο του συνδυασμού δικαιολογητικά και πλέον συγκεκριμένα : α) Πιστοποιητικό εγγραφής του υποψήφιου στο δημοτολόγιο δήμου της περιφέρειας στην οποία είναι υποψήφιος, β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου στην οποία δηλώνεται ότι δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρη αποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής, γ) Αποδεικτικό είσπραξης Δ.Ο.Υ., από το οποίο προκύπτει ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχουν καταθέσει το ποσό των 150,00 ευρώ ο καθένας και δ) γραπτή αποδοχή των προσώπων που προτείνονται. Τέλος, το σύνολο των ονομάτων και δηλωθέντων εμβλημάτων των υποψηφίων συνδυασμών δεν υπάγεται στις προβλεπόμενες από τη διάταξη του άρθρου 121 παρ. 5 του ν. 3852/2010 απαγορεύσεις. Κατ' ακολουθίαν, οι γραπτές δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών υποψηφίων Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πρέπει να γίνουν δεκτές και ν' ανακηρυχθούν ομόφωνα όλοι οι συνδυασμοί που δηλώθηκαν για τις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (κατά αλφαβητική σειρά των ονομάτων των συνδυασμών).

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ τους παρακάτω συνδυασμούς υποψηφίων Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε.Πέλλας):


Α. Το συνδυασμό «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», με έμβλημα το οποίο περιέχει ένα γρανάζι, ένα στάχυ, μία γραφίδα και δύο σημαίες σε σχήμα παραλληλόγραμμου που η μία επικαλύπτει την άλλη, στο οποίο (έμβλημα) αναγράφεται το παραπάνω όνομα του συνδυασμού, του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι (Π.Ε.Πέλλας) είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
(Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΠΑΤΕΤΣΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
(Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΑΣΚΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
2 ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΛΟΥΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
5 ΜΠΟΥΡΔΟΜΠΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Β. Το συνδυασμό «Απόστολος ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με έμβλημα που απεικονίζει το όνομα «Απόστολος», γραμμένο με πεζά στοιχεία και σε χρώμα γκρι, το επίθετο «Τζιτζικώστας», γραμμένο με κεφαλαία στοιχεία και σε χρώμα μπλε, τη λέξη «Αλληλεγγύη» , γραμμένη με κεφαλαία στοιχεία και σε χρώμα πορτοκαλί ανοιχτό, όλα δε τα ανωτέρω με γραφή που παραπέμπει σε χειρόγραφη γραφή, καθώς και τις λέξεις «Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία», γραμμένες με κεφαλαία στοιχεία και με τυπική – μηχανική γραφή σε χρώμα μαύρο ανοιχτό, του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι (Π.Ε.Πέλλας) είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
(Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΒΕΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΖΕΡΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5 ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ
6 ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7 ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
8 ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


Γ. Το συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ», με έμβλημα μία έγχρωμη σύνθεση που αποτελείται από: α) αποτύπωση του γεωγραφικού χάρτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενοτήτων που την αποτελούν και β) αποτύπωση του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης, σε γαλάζιο και λευκό χρώμα, επάνω στην οποία αναγράφονται με λευκούς χαρακτήρες, στο γαλάζιο φόντο, οι λέξεις «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και με γαλάζιους χαρακτήρες, στο λευκό φόντο, οι λέξεις «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ», του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι (Π.Ε.Πέλλας) είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
(Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
2 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΗΛΙΑ
3 ΓΟΥΓΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΛΕΩΝΙΔΑ
4 ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
5 ΟΥΡΔΑΣ ΤΡΥΦΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6 ΠΟΖΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΟΔΥΣΣΕΑ
7 ΠΟΛΑΤΣΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΑΥΛΟΥ
8 ΠΡΙΒΑΡΤΙΤΣΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


Δ. Το συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με έμβλημα το κεφαλαίο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου «Ε», το οποίο βρίσκεται εντός δάφνινης στεφάνης, του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι (Π.Ε.Πέλλας) είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
(Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΣΑΑΚ
(Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2 ΚΑΤΣΑΡΑ-ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΚΕΧΑΓΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΒΥΡΩΝΟΣ
4 ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5 ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Ε. Το συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΥΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», με έμβλημα τη λέξη «ΛΑΪΚΗ» και από κάτω τη λέξη «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», δεξιά των οποίων υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά, του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι (Π.Ε.Πέλλας) είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΖΙΩΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
(Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΟΥΓΓΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΓΙΩΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2 ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3 ΚΙΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΤΡΥΦΩΝΑ
4 ΛΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
5 ΠΡΟΥΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΝΕΣΤΗΣ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
6 ΣΙΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
7 ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
8 ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΣΤ. Το συνδυασμό «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», με έμβλημα που αποτελείται από σύνθεση παράστασης εικόνας δένδρου στα αριστερά και παραπλεύρως αυτού σε δύο σειρές με κεφαλαία γράμματα η φράση ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, χρώματος πράσινου, του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε.Πέλλας είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
(Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
(Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
2 ΔΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΦΡΑΙΜ
4 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ
5 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ) του ΖΑΧΑΡΙΑ


Ζ. Το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», με έμβλημα τρία σήματα ανισότητας με φορά προς τα δεξιά και από κάτω με κεφαλαία στοιχεία σε μία σειρά τη λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ», σε δεύτερη σειρά τη λέξη «ΜΠΡΟΣΤΑ», και σε τρίτη σειρά, ύστερα από ευθεία γραμμή, τη φράση «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε.Πέλλας είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΝΙΟΒΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
(Υποψήφια Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
2 ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ
3 ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΑΓΑΘΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4 ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
5 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ


Η. Το συνδυασμό «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα», με έμβλημα ένα ανθρωπάκι με τα χέρια παρατεταμένα σε τοξωτή κλίση προς τα δεξιά και τον τίτλο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», γραμμένο με κεφαλαία στοιχεία σε δύο σειρές με τυπική – μηχανική γραφή, και από κάτω, ύστερα από μία γραμμή, τη φράση «ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» γραμμένη με κεφαλαία στοιχεία σε μία γραμμή και τη φράση «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ», γραμμένη με έντονα κεφαλαία στοιχεία σε δεύτερη γραμμή, με τυπική – μηχανική γραφή, του οποίου συνδυασμού υποψήφιοι Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε.Πέλλας είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(Υποψήφια Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
(Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
2 ΒΕΛΙΓΡΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
3 ΒΟΛΤΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
4 ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
5 ΜΑΓΓΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ
6 ΜΟΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ
7 ΤΖΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
8 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Θ. Το συνδυασμό «συμμετέχω ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ», με έμβλημα που αποτελείται από επτά κάθετες γραμμές τοποθετημένες πλάγια προς τα δεξιά και στο πάνω δεξιά σημείο η λέξη «συμμετέχω» με πεζά χειρόγραφα γράμματα, κάτω από τη λέξη «συμμετέχω» σε τρεις σειρές αναγράφονται οι λέξεις «ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ακριβώς από κάτω σε δύο σειρές οι λέξεις «ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ»:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΗΛΙΑ
(Υποψήφιος Περιφερειάρχης)

ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
(Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας)

Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

1 ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
2 ΚΕΧΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ
3 ΚΥΡΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
4 ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
5 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
6 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
7 ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


Κρίθηκε, αποφασίσθηκε την 3η Μαΐου 2014 και δημοσιεύθηκε στο ακροατήριο του Δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη σ' έκτακτη δημόσια συνεδρίαση αυθημερόν.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Αν θέλετε την αναλυτική λίστα με τους υποψηφίους σ΄όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το κορυφαίο μακεδονικό blog, taxalia.

1 σχόλιο:

  1. ΖΩΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ???ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.