Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μ.Μπόλαρης: Ο κ. Τζιτζικώστας σφύριζε αδιάφορα μπροστά στο πρόβλημα των μεταλλείων χρυσού

«Καζάνι που βράζει θυμίζει και πάλι η Βόρεια  Χαλκιδική. Αυτά είναι δυστυχώς τα’ αποτελέσματα όταν κάποιοι δεν επεμβαίνουν  και όταν δεν τοποθετούνται έγκαιρα. Η υπόθεση της κατασκευής του εργοστασίου χρυσού, εκτός από καταστροφή του περιβάλλοντος, κατέστρεψε και την κοινωνική συνοχή των κατοίκων .  Όταν εμείς ζητούσαμε επανειλημμένα να φέρουμε το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, ο κ. Τζιτζικώστας σφύριζε αδιάφορα. Η Περιφέρεια κρύφτηκε και αρνήθηκε να
πάρει θέση στο πρόβλημα, εγκαταλείποντας τους πολίτες που αγωνιούν και βάζοντας  πλάτη στην κυβερνητική πολιτική και τα συμφέροντα» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης , με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε, καθώς ξεκίνησε από χθες η  διαδικασία κλήτευσης  σε απολογία υπόπτων για την υπόθεση της εμπρηστικής  επίθεσης στα μεταλλεία  χρυσού στις Σκουριές.
« Η Περιφέρεια είναι απούσα από αυτό το μεγάλο ζήτημα. Ο κ. Τζιτζικώστας  όλο αυτό το διάστημα, δήλωνε απλώς .. αναρμόδιος. Η περιφέρεια όχι μόνο δεν ζήτησε να γίνουν μελέτες σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια, αλλά δεν έστειλε ούτε καν τις αρμόδιες υπηρεσίες της, ώστε να ελέγξουν την κατάσταση και να ενημερώσουν τους πολίτες. Εγκατέλειψε τους πολίτες, με αποτέλεσμα η μόνη κρατική υπηρεσία που τους επισκέφτηκε  να ήταν τα ΜΑΤ που τους κυνηγούσαν.» τόνισε ο κ. Μπόλαρης, ενώ απεύθυνε έκκληση στις εισαγγελικές αρχές να αναβάλουν την διαδικασία κλητεύσεων «Αυτές οι ενέργειες θα έπρεπε να αποφευχθούν μέσα σε μία προεκλογική περίοδο, όπου μπορεί να οξυνθούν τα πνεύματα και να δημιουργηθούν εντάσεις .Ας αναβληθούν για ένα διάστημα, προκειμένου να υπάρχει ήρεμο  κλίμα και να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.