Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Ο Πέτρος Πριβαρτιτσάνης είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» (Γ.Ιωαννίδης-Γ.Ανδρίτσος)

Ο Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 18ης Μάη 2014 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή ενότητα Πέλλας με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας τον Γιάννη Ανδρίτσο και με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του Γιάννη Ιωαννίδη.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Πέτρος Πριβαρτιτσάνης του Σταύρου και της Πασχαλίνας γεννήθηκε το 1972 στην Έδεσσα, όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και υπηρετεί στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις της Άρνισσας. Είναι παντρεμένες με την κυρία Ελένη Βαλιώζη με την οποία έχουν τρία παιδιά.

   Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ίδιου πανεπιστημίου, κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στην Εκπαίδευση του Ε.Α.Π., και είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

   Έχει εργαστεί ως Λογιστής και Υπεύθυνος Μηχανογράφησης σε δύο γνωστές μεγάλες βιομηχανίες της Σκύδρας. Διαθέτει πολύχρονη διδακτική εμπειρία ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης του νομού Πέλλας (Γιαννιτσά, Σκύδρα, Αριδαία, Έδεσσα), ενώ έχει συνεργαστεί σε εκπαιδευτικά προγράμματα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Πέλλας, τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας. Έχει διατελέσει εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Νομού Πέλλας, ενώ επί σειρά ετών δίδασκε στο ΙΕΚ της Έδεσσας.

   Έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιμορφωτικά προγράμματα, ημερίδες, σεμινάρια σχετικά με την οικονομία, την πληροφορική και την εκπαίδευση. Γνωρίζει καλά την Αγγλική γλώσσα. Έχει κάνει εισηγήσεις σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες με εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.

   Του έχει απονεμηθεί δύο φορές «Βραβείο Αριστείας και Καινοτομίας» από το Υπουργείο Παιδείας για καινοτόμες δράσεις που έχει αναπτύξει σε σχολεία που υπηρέτησε, ενώ έχει λάβει δύο φορές «Έπαινο» από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας για εκπαιδευτικές του δράσεις. Είναι ενταγμένος σε Μητρώο Εμπειρογνωμόνων του ΕΟΠΠΕΠ, καθώς επίσης και σε Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ. Έχει συντάξει οικονομοτεχνικές μελέτες για επιχειρήσεις και πολιτιστικούς συλλόγους του Νομού Πέλλας με τα οποία έτυχαν χρηματοδότησης. Διετέλεσε εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτη» από το 2005 μέχρι το 2011 και αρθρογραφούσε επί σειρά ετών σε τοπικές εφημερίδες.

   Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε πανελλαδικό επίπεδο, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Οικονομικής και Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής, και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Έδεσσας «Οι Μακεδόνες», της Κίνησης Δημοτών Έδεσσας για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Ίων Δραγούμης», ενώ έχει διατελέσει για μια δεκαετία Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γραμματικού «Πατριάρχης Χρύσανθος». Ως μέλος, συμμετέχει στο Σύλλογο Βιβλιόφιλων Έδεσσας, στο Σύλλογο Φίλων Αρχαιοτήτων Έδεσσας «Οι Τημενίδες», στη Λαογραφική Εταιρεία Νομού Πέλλας, καθώς και στο Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας – Αλμωπίας «Ο Παύλος Μελάς». Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στην Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας (Έδεσσα, Αριδαία, Σκύδρα), της οποίας διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο.

   Από το 2002 συμμετέχει στις τοπικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας, αξίωμα που κατέκτησε το 2010 και κατέχει μέχρι και σήμερα. Ως Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας, άσκησε καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη Δημοτική Επιχείρηση «Τουριστική Έδεσσας Α.Ε.» (Καταρράκτες), ήταν Υπεύθυνος Διοικητικών Υπηρεσιών – Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Έδεσσας, είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Έδεσσας.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΥΝΗΜΑ
Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας.   
Ας αγωνιστούμε μαζί, για να κάνουμε την Πέλλα μας πρωταθλήτρια περιφέρεια!!!   
Το οφείλουμε σε μας και στα παιδιά μας.   
Ευχαριστώ  

1 σχόλιο:

  1. ο.κ Πριβατιτσάνης δεν είναι πατέρας 3 παιδιών..... αλλά τεσσάρων δλδ έχει και ένα εκτός γάμου και νομίμως αναγνωρισμένο.Αυτό ως προς την διευκρίνιση για το πόσα παιδιά έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.