Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πανάξιες Πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΜ οι παγκορασίδες του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας (βίντεο)

Σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας,  οι παγκορασίδες του Φ.Ε.Σ Αριστοτέλη Σκύδρας μετά από την νίκη τους με 3-0 (τα σετ: 25-3, 25-11, 25-15) επί του Γ.Σ. Γρεβενών, στέφθηκαν Πανάξιες Πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΜ.


Ακολουθεί εντός ολίγου -σε επόμενη ανάρτησή μας- πλούσιο φωτορεπορτάζ, από την σημερινή γιορτή του Βόλεϊ της Σκύδρας.

Σ΄επόμενη ανάρτηση -εντός ολίγου- θα δείτε βίντεο με τους πανηγυρισμούς των κοριτσιών με το κύπελλο των Πρωταθλητών μετά από την απονομή που τις έκανε, η Πρωταθλήτρια της Εθνική Ελλάδος και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Όλγα Στράντζαλη, την οποία και βράβευσε νωρίτερα ο σύλλογος!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τους ξέφρενους Πανηγυρισμούς που επικράτησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα...


 


Σύνθεση της Πρωταθλήτριας ομάδας του ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: 
 (Προπονητής: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (ΑΚΗΣ) ΘΕΟΔΩΡΟΣ),  Παίκτριες: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ν., ΜΙΓΚΑ ΣΤ., ΤΣΟΡΛΙΝΗ ΑΜ., ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΥΡ., ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΥΤ., ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΟΥ Σ., ΚΟΚΟΣΗ ΟΛΓ., ΤΟΠΑΣΙΔΟΥ ΑΘ., ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΥΓ., ΤΟΥΜΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝ., ΜΙΓΚΑ ΙΩΑΝ., ΓΑΡΓΑΛΑ ΧΑΡ., ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ Α., ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ ΕΥΓ.


ΥΓ: Η ομάδα του pella-news.blogspot.gr εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, για την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ από την ομάδα των Παγκορασίδων του Φ.Ε.Σ Αριστοτέλης Σκύδρας κι εύχεται και στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.