Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ.Θεοδωρίδη & παρουσίαση υπ. Περιφερειακών Συμβούλων (φωτορεπορτάζ)

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την «Αλληλεγγύη»

Συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραχώρησε χθες το μεσημέρι 2/5/2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Στη συνέντευξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στην Έδεσσα, έγινε επίσης η παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Πέλλας.

Ο κ. Θεοδωρίδης στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους αναφέρθηκε επιγραμματικά στο σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Τόνισε, τη μεγάλη συνδρομή των Περιφερειακών Συμβούλων στην προσπάθεια για διεκδίκηση χρηματοδοτικών πόρων για την Πέλλα και στάθηκε, ιδιαίτερα, στην πολύ καλή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Λάκης Βασιλειάδης, ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει αυτοδιοικητική επιλογή κι όχι κομματική».

Ιωάννης Βέττας, ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Θα προσφέρουμε την δυνατότητα ναγίνουν έργα στην Πέλλα και η δύναμη των ανθρώπων της ομάδας, εγγυάται την επιτυχία. Έμβλημα μας είναι η ορμή και η αποφασιστικότητα».

Πέτρος Ζέρζης, ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δώσουμε ώθηση στην περιοχή και να βοηθήσουμε, στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών».

Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, η οποία μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Τα πήγαμε καλά και θα πρέπει να τα πάμε ακόμη καλύτερα με την νέα θητεία».

Μιχάλης Καραμάνης, ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Θέλουμε να υλοποιήσουμε 3-4 μεγάλα έργα, που θα επιλύσουν τα προβλήματα της Πέλλας, για να ξαναεπανέλθει το χαμόγελο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Κι αν αγωνιστούμε περισσότερο κι από την πρώτη Κυριακή».

Μαρία Καράμπελα, η οποία μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Στην Π.Ε.Πέλλας έχουμε ξεκινήσει ένα σημαντικό έργο με σημαντικά αποτελέσμα και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα την επόμενη πενταετία».

Κώστας Καρασαρλίδης, ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Η αποδοχή μας από τον κόσμο είναι μεγάλη και το βλέπουμε στις περιοδίες που κάνουμε καθημερινά με τον Αντιπεριφερειάρχη μας τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι δάσκαλος στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Κώστας Παλίκογλου, ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω στη προσπάθεια που γίνεται με τον καλύτερο τρόπο και θέλω να στείλω ένα μύνημα προς τους νέους. Η απαξίωση της πολιτικής είναι απλά μια κατάσταση, να προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στην λύση, η οποία είναι η συμμετοχή».
Σημειώνουμε ό,τι σε γενικές γραμμές, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, υπογράμμισαν ότι είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ανέφεραν ότι ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη της Πέλλας.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία τους αλλά και την μέχρι τώρα εποικοδομητική συνεργασία.


Επίσης, δείτε παρακάτω ολόκληρο το φωτορεπορτάζ που σας ετοιμάσαμε...
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.