Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ


O δεκαεπτάχρονος αθλητής του ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια.

Η παροχή αιμοπεταλίων γίνεται στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στο αιματολογικό τμήμα «Στοργή». Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας οποιουδήποτε Νοσοκομείου. H διαδικασία είναι η εξής: Δίνουμε λίγο αίμα για εξετάσεις και αν μας απαντήσουν θετικά ότι μπορούμε να δώσουμε αιμοπετάλια δηλώνουμε τα στοιχεία μας καθώς και για ποιόν είναι: ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αιματολογικό «Στοργή»).

Μας καταγράφουν στην λίστα η οποία πηγαίνει στο παραπάνω Νοσοκομείο και περιμένουμε πλέον ειδοποίηση για το πότε μπορούμε να πάμε να δώσουμε αιμοπετάλια. Είτε με το αιματολογικό τμήμα Στοργή του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τηλ. επικοινωνίας: 2313307545, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Τράπκο Δημήτριο. Ελπίζοντας
στην ευαισθητοποίηση σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.