Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

"Τρώγονται" Ιωαννίδης και Τζιτζικώστας για το verymacedonia.gr

Πηγή: Taxalia
O συνδυασμός Ιωαννίδη κατήγγειλε τον νυν Περιφερειάρχη ότι παράτησε στην τύχη του το site τουριστικής προβολής της...

Κ.Μακεδονίας http://www.verymacedonia.gr/ το οποίο όντως έχει πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα, επειδή δεν το προωθεί κανείς, δεν ανανεώνει το περιεχόμενό του, δεν έχει διασύνδεση με social media  και γενικά πάσχει από την "αρρώστεια του δημοσίου": στήνουμε ένα site και μετά το παρατάμε. Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί με ΟΛΑ τα ανάλογης θεματολογίας sites, του Δήμου, του Υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης κλπ. Έχουν ξεχαστεί ΟΛΑ!
Για να έχει επισκεψιμότητα ένας ιστότοπος, πρέπει να είναι "ζωντανός" να ανανεώνεται καθημερινά, να δουλεύουν άνθρωποι στο CEO, ώστε να βγαίνει ψηλά στις αναζητήσεις, να έχει αμφίδρομη επικοινωνία με τον αναγνώστη, να έχει προσφορές κ.λ.π. Όχι "το στήσαμε, βάλαμε 5 φωτογραφίες και μετά δεν το διαβάζουμε ούτε εμείς".

FEEDBACK είναι το μυστικό για τέτοια sites. Και ΖΩΝΤΑΝΙΑ.

Το ευχάριστο είναι ότι, μετά από τον καβγά, θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα του verymacedonia και μπορεί να το δει και κανένας από τους υποψηφίους των δύο συνδυασμών, όταν ...ευκαιρήσει , από τις μπούρδες που ανεβάζει στο facebook, για "ένα παιδάκι που έχει καρκίνο κι αν το κοινοποιήσουμε όλοι θα πάρει 45 σεντς για κάθε κοινοποίηση" (ναι, είναι τραγικό, αλλά το ιντερνετικό επίπεδο των μισών τουλάχιστον υποψηφίων των δύο συνδυασμών, είναι αυτής της κλάσης!)

● Η καταγγελία Ιωαννίδη εδώ: http://pella-news.blogspot.gr/2014/05/blog-post_227.html

● Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ εδώ: http://pella-news.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5632.html

● Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ...
"Δέκα μοναδικοί επισκέπτες επί εννέα μήνες και 41 folowers δεν αντιστοιχούν όχι σε ενημερωτική ιστοσελίδα αλλά ούτε σε προσωπικό blog! Πολύ δε περισσότερο σε Ιστοσελίδα τουριστικής "προβολής". Γι΄ αυτό δεν απαντά τίποτε...
Στο μόνο που αντιστοιχούν είναι σε μία παρατημένη ιστοσελίδα που ενώ κόστισε πολλά χρήματα σήμερα παραμένει "κρεμασμένη" στο Διαδίκτυο.
Σίγουρα έχουμε χορτάσει από πολλούς! Αλλά από αυτό που έχουμε χορτάσει περισσότερο είναι από τους δήθεν και τους ακατάλληλους που ενώ ανέλαβαν μία δουλειά αποδείχθηκαν ανίκανοι (όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία) να την ολοκληρώσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.