Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε το 2ο ΓΕΛ Έδεσσας από την Γ' Προκριματική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων (φωτορεπορτάζ)

2o ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ 51-60

Προσπάθησαν για τη νίκη και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με όλες τους τις δυνάμεις οι αθλητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, γνωρίζοντας την ήττα τελικά με 51-60 απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα του Βασίλη Αγγελή. Οι παίκτες του λυκείου της Έδεσσας ήθελαν να αποδείξουν πως
μόνο τυχαία δεν έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο και το κατάφεραν. Αν ήταν περισσότερο ψύχραιμοι σε κάποιες στιγμές ίσως να κατάφερναν να κάνουν και τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον σχεδόν μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας σε επίπεδο λυκείων με πολλές παγκόσμιες διακρίσεις.

Το 2ο ΓΕΛ Έδεσσας ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση από όλους τους παίκτες του, αντιμετωπίζοντας όμως προβλήματα μέσα στη ρακέτα από τα μεγάλα κορμιά των αντιπάλων που δεν είχαν αντίπαλο στο ύψος τους. Αυτό ήταν και το σημείο που εκμεταλλεύτηκε η φιλοξενούμενη ομάδα που έχτισε διαφορά επτά πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου προηγούμενη με 25-32. Με τους κατ' ανάγκη ψηλούς της ομάδας της Έδεσσας να είναι φορτωμένοι με φάουλ το έργο του 2ου ΓΕΛ έγινε ακόμη πιο δύσκολο με τους αθλητές της ομάδας να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος χωρίς να μπορέσουν όμως να διεκδικήσουν τη νίκη. Στοίχισε για τη γηπεδούχο ομάδα η απουσία του Παρίση.

Το 2ο ΓΕΛ αποχαιρέτησε το θεσμό με απολογισμό 5 νίκες και 1 ήττα και σίγουρα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας για την αξιόλογη προσπάθεια. Ο  βασικός κορμός της ομάδας θα είναι και του χρόνου ο ίδιος και σίγουρα αν δοθεί χρόνος για στοχευμένη προσπάθεια μέσα από προπονήσεις και εντός σχολείου τα παιδιά του 2ου ΓΕΛ απέδειξαν ότι είναι ικανά για το καλύτερο.

Διαιτητές: Χαριτίδης, Ζάνεφ
Ιατρός:Ρωσσικόπουλος

Δεκάλεπτα:1ο(14-16), 2ο(11-16)25-32, 3ο(09-14)34-46, 4ο(17-14)51-60 τελικό.

2ο  ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ(Κλητσινίκος): Στόμας 6, Τυρπάνης 11(1 τριπ.), Μητσόπουλος 2.  Γιούρτσης 2, Μπούζμπας 11, Τράπκος 2, Δίος 4, Κληντσάρης 15, Καραγιάννης, Παυλίδης, Πέτλης, Λυμπάρης.

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Αγγέλης): Συρόπουλος 4, Ρεφατλλάρι 4, Αναστασιάδης, Κιτσούκαλης 2, Σταυρόπουλος, Τσιακίρης, Γκαβέζος 8, Παπαδόπουλος 12(1 τριπ.), Βουδούρης, Γαϊτανίδης 4, Μητακίδης, Ανδρεάδης 27(1 τριπ.).











1 σχόλιο:

  1. ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας....τα παδια δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.