Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σήμερα στις 7.30μμ η αγροτική ημερίδα στον ΕΛΓΟ Δήμητρα της Σκύδρας

Ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέματα:


« α)Υποχρεώσεις παραγωγών σχετικά με τον νέο Νομικό Πλαίσιο 4036/2012 για την ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων / Πιστοποίηση στον αγρό και

β) Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική – οι εξελίξεις μετά το 2015».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 07/04/2014 και ώρα 7:30μμ στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ. Μαυροβούνι - Έδεσσας, πρώην ΚΕΓΕ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την Novacert ΕΠΕ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Συνδιοργανωτές : Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, Novacert ΕΠΕ.

Θέμα Ημερίδας:
«Υποχρεώσεις παραγωγών σχετικά με τον νέο Νομικό Πλαίσιο 4036/2012 για την ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων - Πιστοποίηση στον αγρό - Νέα ΚΑΠ (οι εξελίξεις μετά το 2015)».


Πρόγραμμα Ημερίδας:
19:30 Προσέλευση και εγγραφή Συμμετεχόντων
19:45 Έναρξη Ημερίδας - Χαιρετισμοί (Συνδιοργανωτών εκδήλωσης ).
20:00 Υποχρεώσεις παραγωγών σχετικά με τον νέο Νομικό Πλαίσιο 4036/2012 για την ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων - Πιστοποίηση στον αγρό. Εισηγητής: κ.Πεχλιβανίδης Γεώργιος, Γεωπόνος MSc της Novacert ΕΠΕ.
20:30 Νέα ΚΑΠ (οι εξελίξεις μετά το 2015) Εισηγητής: κ.Γρουζίδης Δημήτριος , Τεχν. Γεωπονίας της Novacert ΕΠΕ.
21:15 Συζήτηση - Συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.