Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Ομιλία Απόστολου Τζιτζικώστα στην Έδεσσα

●  Ρεπορτάζ και πλούσιο φωτορεπορτάζ με 147 φωτογραφίες, εδώ.

●  Μπορείτε να δείτε και το βίντεο της εκδήλωσης, εδώ.

«Ο συνδυασμός μας, η “Αλληλεγγύη”, ακούει μόνο τους πολίτες. Δεν παίρνουμε γραμμή από κανέναν. Δεν μπαίνουμε σε κλειστά γραφεία. Συνομιλούμε μόνο με εσάς, τους συμπολίτες μας»,  τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σήμερα στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στην Έδεσσα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου Θεόδωρου Θεοδωρίδη, υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στελεχών και φίλων του συνδυασμού.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξήρε τη στενή και αποδοτική συνεργασία όλο το προηγούμενο
διάστημα με τον κ. Θεοδωρίδη για τα ζητήματα της περιοχής, η οποία έφερε πραγματικούς καρπούς που άλλαξαν τα δεδομένα για την περιοχή και την καθημερινότητα των πολιτών. Μάλιστα τόνισε πως «με τον Αντιπεριφερειάρχη και με τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους, συνεργαστήκαμε εξαιρετικά όλα αυτά τα χρόνια, και θα συνεχίσουμε με όλους όσους συμμετέχουν στο συνδυασμό μας, να δουλεύουμε μαζί, με όρεξη και επιμονή, για να φέρουμε λύσεις και αποτελέσματα για την Έδεσσα, την Πέλλα, ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία».


«Με την υψηλή απορρόφηση και τη σωστή αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που πετύχαμε, επεκτείνουμε και αναβαθμίζουμε τις υποδομές. Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας στα έργα που γίνονται. Ανοίγουμε νέες προοπτικές στους κλάδους που αποτελούν την παραγωγική και αναπτυξιακή βάση της Πέλλας και της Έδεσσας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης  προλογίζοντας τον κ. Τζιτζικώστα  επισήμανε πως  «εδώ στην Πέλλα έχουμε ολοκληρώσει το σχέδιο και το πρόγραμμα επανεκκίνησης και ενδυνάμωσης της πραγματικής οικονομίας. Το κύριο ενδιαφέρον μας εστιάζεται: στην αγροτική οικονομία, στον πολιτισμό και στον τουρισμό, καθώς και στην εξωστρέφεια των παραγωγικών προσανατολισμών της οικονομίας μας. Αυτοί είναι οι τομείς που δίνουμε τον αγώνα μας για τα επόμενα πέντε χρόνια».


Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν ωστόσο, σήμερα από την Πέλλα, επικριτικός σε όσους όψιμα επιχειρούν να δείξουν πως ενδιαφέρονται για τα προβλήματα  της Μακεδονίας, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζουν τα πραγματικά θέματα που «καίνε» τους πολίτες με παραμορφωτικό φακό και παίρνουν συστηματικά αποστάσεις από την αλήθεια :  «Τα προβλήματα του τόπου μας δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινα, ούτε κόκκινα. Δεν πιστεύουμε εμείς σε τέτοιους διαχωρισμούς. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Θέλουμε να δώσουμε όχι να πάρουμε. Τέρμα πια στο διχασμό. Τέρμα στις παρεμβολές από μακρινά κέντρα αποφάσεων. Τέρμα στα φθηνά κόλπα.», είπε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.